onsdag 12. desember 2018

Sommerkoteletter meny

Når du vil velge det beste! Svin Nakkekotelett. Sommerkoteletter med saltkokte poteter, appelsin og grønnkål med frisk dressing. En rask, fristende og god middag!


Det vil si at kotelettene først brunes raskt på sterk varme, 2-minutter på hver side.

Deretter trekker man pannen vekk fra platen, og legger et lokk over. Kotelettene skal ettersteke i ca. Beregning per person. Lettvint og god middag med smaken av sommer!


Stek kotelettene inne eller grill dem på grillen, avhengig av været. Derfor er det godt med et blidgjørende tilbehør som i denne oppskriften. Her er en annen god oppskrift med sommerkoteletter.

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her. Jeg skal være den aller første til å innrømme at jeg har en iboende skepsis til sommerkoteletter. For mange knusktørre, halv- og helbrente tynne koteletter med veldig mye røkt smak har kommet i min vei.


Jeg var derfor nokså tvilende da jeg ble utfordret av min samarbeidspartner – Brødr. Ringstad her i Rakkestad – til å prøve dem ut. Nakkekoteletter, svinekoteletter og sommerkoteletter er alle god hverdagsmiddag som de aller fleste liker. Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn.


Panerte sommerkoteletter med stekt paprika og ris er go smakfull og enkel hverdagsmat. Det lages på under minutter og du trenger kun få ingredienser for en fullverdig middagsrett hele familien vil like. Krydre kotelettene med nykvernet pepper. Stek i olje til de er gylne på begge sider og gjennomstekt.


Løft kotelettene over på en tallerken og la dem hvile mens du steker grønnkålen. Meny opererer med tre kundeløfter: Ferskest og friskest, Mer verdi for pengene, Alltid nyttig og aktuell. Du får så mye mer hos Meny , butikken som er aktuell gjennom fokus på sesong, anledning og lokale spesialiteter.


Det er MENY som har lidenskapen til mat.

Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. Rask og god sommermiddag! Full oppskrift her: goo. Med fargerike grønnsakspakker som tilbehør kan du tilberede hele måltidet på grillen og sparer både tid og oppvask.


Nå får du sommerkoteletter til Kronemarkedspris kr. Lag grønnsakene i porsjonspakker så kan du tilpasse innholdet til hver enkelt person om det er noen som for eksempel ikke liker eller tåler noen av grønnsakene. Slik steker du koteletter i panne.


Brun kotelettene raskt i varm panne 2-minutter på hver side og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. Sommerlig og frisk middagsrett med frukt fra sydligere. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg