mandag 24. desember 2018

Rammer europris

Finn rammer i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Europris - Mer til overs!


Rammer europris

Nordens største utvalg av fotorammer. Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer ! Vi vet alltid hva som gjelder. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Rammer europris

Vi har mye flott på nille. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


Rammer europris

En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Velkommen på besøk!


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming. Her finner du elegante rammer i sølv.


Våre stilrene sølvrammer gir en fin innramming av plakatene dine og skaper en eksklusiv atmosfære i hjemmet. Sølvrammer passer i de fleste hjem og kan kombineres på en bildevegg. Rammer til bildene dine.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder.


Rammer europris

Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling.


Her kan du selv bestemme hvor stor rammen din skal være og vi legger oss i selen for at du skal få akkurat det du ønsker deg til en pris som passer deg som kunde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg