søndag 30. desember 2018

Sølvbryllup gratulasjoner

De varmeste gratulasjoner fra. Og bør jeg skrive klem eller hilsen? SØLVBRYLLUP Det er blitt en tradisjon å feire 25-års bryllupsdag som kalles sølvbryllup.


Da inviterer man familie og venner til en storslått feiring. Mange velger en mer lettvint måte og reiser heller bort på f. Amor siktet, traff sitt mål Brud og Brudgom, Deres skål! Gid den pil som traff så hvasst, alltid måtte sitte fast. Sølvbryllup - er en viktig merkedag forpar, fordi mann og kone har levd i tjuefem år sammen. På denne dagen, som regel fornøyd med en stor fest, som inviterte nære slektninger (brødre, søstre, foreldre, barn med små barnebarn), gode venner og kolleger.


Vi har hatt en fantastisk reise sammen, hvor vi bl. Den er kjempefin, å har tips til alt av anledninger som fødsel, dåp, bursdager, konfirmasjon, bryllup, begravelser osv. Det er også endel dikt til de ulike anledningene. Ingen gratulasjoner på bryllupsdagen?


Sølvbryllup gratulasjoner

Tenkte å ha noe slikt oppi de snope eskene, så må ikke være så langt, men tenkte det hadde vært koselig. Har du lyst til å overraske en kollega med et fint dikt? Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen.


Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Bryllupsdag er dagen man inngår ekteskap, eller åremålsdag som feires og markeres etter hvor lenge man har vært gift. Graden av feiring preger navnet, slik at gull- er bedre enn papirbryllup. Del dine gratulasjoner , hilsninger, feiringer og bilder – der øyeblikk møtes.


Et sølvbryllup anses for langt de fleste par som en stor dag. Når man fejrer sølvbryllup , så fejrer man nemlig, at man har været gift i år. Dagen indledes typisk me at familie og venner har opsat en æresport hjemme på parrets adresse. I dag hadde vi bryllupsdag, og jeg sendte bilde av kaken og skrev år idag.


Jeg tenkte at det var litt rart, men man tar jo ikke snap så seriøst. Så snakket jeg med mamma senere på telefon, og vi snakket om barnet og barnehagen, og hun virket så entusiastisk. Ideer om en vakker fotoseanse sølvbryllup. Hemmeligheten ligger i de vakre bildene vellykketvalgt øyeblikket.


Utforsk de vakreste stedene i området og nær bankettsal hvor feiringen vil finne sted. Sølvbryllup er også, i følge Post, alltid en bryllupsdag som bør feires seriøst med flotte gaver. Gullbryllup er så godt som en hellig bryllupsdag.


Vanligvis feires gullbryllup som en stor anledning med middag hvor alle familiemedlemmer inviteres, også barn og barnebarn bør inviteres. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt - eller dikt som passer til bryllup, brudepar. På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i brylluper. Bryllupsdagene feirer man som regel hvert år de første årene, deretter feirer man gjerne bare hvert femte år. Bryllupsdagene kan brudeparet ferie sammen alene, eller man kan ha en stor fest med venner og familie om ønskelig.


Sølvbryllup gratulasjoner

Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Ved bryllup og gullbryllup tenker vertene altid kun på å komme hjem i seng. Det var en pike som skulle i et bryllup med sin mor for første gang i sitt liv, så hun spurte sin mor om noen ting: Piken: - Mor?


Hvorfor har bruden en hvit kjole på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg