torsdag 13. desember 2018

Baby lys våken midt på natten

Finn lys i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Noen barn våkner tidlig fordi de blir vekket av for eksempel en ly og skal da kunne sovne igjen. Dersom minsten er lys våken , må dere jobbe med problemet.


Det du kan gjøre er å regne ut hvor mye søvn den lille får i løpet av en dag. Kanskje han sover for lenge på dagen, og derfor ikke sover lenge nok om natten ? Vi har til vanlig lakt jenta mellom 19. Vår jente på mnd sovner fint og fort på kvelden ca kl 2 men hun våkner igjen midt på natten og er lys våken.


Hun ligger litt og prater i sengen sin, for så å bli sutrete for at hun ikke får oppmerksomhet, og til slutt hylskriking. Har en sønn på år som våkner midt på natten og er lys våken i 4-timer. Snuppa på mnd har plutselig begynt å ha våkentid 1-timer midt på natta. Snur seg over på magen i senga og skravler og surver og vil ha oppmerksomhet.


Hun har vært forkølet i det siste og driver og lærer seg å krabbe, kan det ha noe med det å gjøre? Eller er det slik det skal bli framover? Veldig slitsomt med ei lys våken tulle.


Dette kan være en trøst, selv om to år føles veldig lenge når du sitter oppe med en lys våken baby midt på natta. Dersom det er vanskelig å få til gode legge- og soverutiner, kan det være lurt å innføre faste rutiner også på dagtid. Etter en time foran TV-skjermen med onsdagsfilmen i reprise, en halvtime med sudoku og en kopp med varm melk og honning, glimrer fortsatt Jon Blund med sitt fravær. Men så i natt , så våknet han ganger før midnatt (sovnet fort igjen med litt trøst), for deretter å våkne i 01-tiden. Men han var ikke grinete eller noe sånt.


Neida, bare lys våken og drev og turnet som best han kunne mellom oss i senga og skravlet og skravlet, relativt blid og fornøyd. Han sovnet vel tilslutt i 02. Ja emnet sier seg vel selv, men vi har da altså problemer med at lillemann våkner midt på natta LYS våken. Han får pupp om han vil det, men holder det gående i minst en time. Hør på noe annet enn dine egne tanker.


For all del, ikke sitt på mobilen, PC eller nettbrett. Lyset fra skjermen vil få deg til å våkne mer. Men hvis tankene dine stresser deg, og igjen gjør at du ikke får sove, kan det hjelpe å høre på en lydbok, mener Watts. Gratis frakt fra 6kr. Har heller aldri vært plaget med dårlig søvn før.


Nå er det slik at jeg våkner en gang på natta - bruker da fryktelig lang tid på å våkne , svever lenge mellom søvn og våken tilstand. Når jeg da våkner helt, tror jeg det er morgen, men nei da! Klokka er gjerne bare 4-5. Må selvfølgelig opp på do, og så er jeg helt lys våken.


De siste to dagene har det blitt verre! Våknet klokken 00:natt til søndag og var våken i time. Så, hva kan du gjøre for å få sove?


Hvis barnet er vanskelig å legge på kvelden, er lys våkent midt på natten , eller våkner veldig tidlig på morgenen, kan man kutte ned på dagsovingen. En toåring kan for eksempel kutte ned hvilen til halvannen eller en time, sier Naphaug. Teigen møter mange foreldre som er frustrerte fordi barnet våkner for tidlig.


Og at det å sitte eller ligge på rommet hans med lyset på , ikke akkurat er det man ønsker aller mest. Klart det er kjedelig å være våken midt på natta , men det viktigste er at barnet føler seg trygg. Spør deg selv hvorfor det er slik, hva som skjer i livet ditt som plager deg, gjør deg ulykkelig og hvorfor du føler deg truet. Det er viktig å erkjenne at noe er på gang.


Datteren min blir 1mnd i morgen, virkelig ett englebarn på dagen og kvelden. Baby som ikke vil sove på natten. Men når klokken begynner å nærme seg midnatt, så slår hun seg helt vrang, hylskriker til tider og vil absolutt ikke sove.


Barn i alderen 0-år våkner ofte opp på natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg