tirsdag 11. desember 2018

Clearblue digital graviditetstest ukeindikator

Clearblue digital graviditetstest ukeindikator

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Gir nøyaktig resultat og viser antall uker siden unnfangelsen. Testen gir klare resultater og er mer enn presis.


Produktet er enkelt å bruke med sitt unike glassymbol som viser at testen fungerer. Testen er en ett-trinns graviditetstest og gir tydelig resultat med enten gravid eller ikke gravid. Få det levert på døren. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Det er også mulig å teste opptil dager før ventet menstruasjon, men da må testen utføres på dagens første urin. Jeg fikk resultatet bare etter fem sekunder. Dette er nok min favoritt, og det var også denne jeg brukte da jeg fant ut at jeg var gravid. Du får et raskt resultat og displayet er enkelt og tydelig.


Clearblue tilbyr tester for eggløsning og graviditet. Ulempen med en digital graviditetstest er at displayet slukner etter en stun hvis man for eksempel vil ha testen som et minne. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Clearblue digital graviditetstest ukeindikator

Innen minutter vil resultatet ditt vises på skjermen. Hvis testen er positiv kan du dessuten også se hvor mange uker du er på vei (uker etter befruktning). Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Les tester og omtaler før du kjøper. Den er en ett-trinns graviditetstest , som er av samme type som brukes på legekontor og helsestasjon. Ukeindikatoren kan påvise når unnfangelsen skjedde med nøyaktighet.


Clearblue digital graviditetstest ukeindikator

Anslaget er basert på nivået av graviditetshormonet hCG (humant koriongonadotropin) i urinen. Jeg har testet positivt på clearblue digital med ukeindikator , men får opplyst at det er 2-uker siden unnfangelse (dvs. 4-uker siden første dag i siste menstruasjon). Men dette går rett og slett ikke an, hele uken fra til uker siden hadde jeg mens, eller ihvertfall en menslignende blødning, og ingen samleie.


Hei, jeg har bare ett spørsmål om graviditetstest. Jeg brukte clearblue digital graviditetstest med ukeindikator. Den viste da 3-uker, stemmer det at jeg skal legge på uker frem i svangerskapet d. Tydligt svar och med veckoindikator för när befruktningen skedde. Den tydligste og enkleste test for hjemmebruk.


Went to the store to pick up some clearblue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg