mandag 3. desember 2018

Bestille kake hamar

Bygg din egen unike kake , hent selv hos ditt bakeri eller få levert. Norges største nettportal for kakebestilling. Samme pris som bakeren - Bare enklere. Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere.


Hent selv eller få levert på dør!

Stort utvalg av hotell i Hamar. Du kan enkelt bestille våre kaker på nett. Her kan du velge både fyll, pynt, størrelse og levering. Se videoen nedenfor for å se hvordan det virker. Er du i tvil kan du selvsagt ringe din bestilling per telefon.


Fyll inn feltene i skjemaet og trykk på send. Skattemelding (selvangivelse). Hvis du skal på et skattekontor, må du bestille time på forhånd.


Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen, Skeikampen og Jotunheimen.

Hamar har flere lokale restauranter som tilbyr utkjøring av Take away. Og disse kan du raskt, sikkert og enkelt bestille mat fra på JUST EAT. Hos oss vil du finne et variert utvalg av restauranter som har levering av Take away til Hamar.


Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Få levert på døren eller hent selv.


Kakebestilling har aldri vært enklere! Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen.


Gjør din kake unik ved å bruke kakebilder fra spiseligebilder. Du er kun to steg unna å få ditt kakebilde tilsendt i posten. Søk på ditt sted og se alle glutenfrie kaker vi har tilgjengelig for bestilling der. Cake it easy har laget en oversikt over hvilke kaker som er glutenfrie og kan lages glutenfrie hos våre lokale bakerier.


Publikum skal bestille time på nett for å søke pass.

Det er ikke mulighet for drop-in. Passkontorene i Innlandet vi i hovedsak ta bilder også av barn under år. Hvis det viser seg at det er umulig å få tatt bilde av barnet, og dere ikke har med passfoto, må det bestilles ny time. Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! Også kjent som bakeriet som baker Byens Beste brød og Norsk Kornbrø samt kaker til spesielle anledninger.


Våre kaker lages på den gode gamle måten med de beste råvarer og selvfølgelig ekte fløte. Har du ønske om en spesiell kake eller bryllupskake, ta kontakt med oss. Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer.


Du finner oss i Oslo, Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg