tirsdag 18. desember 2018

Hvordan få igjen på reiseforsikring

Søk Få Igjen På Reiseforsikring. Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring. Les om våre gode vilkår her!


Her får du syv eksempler på ting du bør unngå, basert på Dinsides artikler og Finansklagenemndas vedtak – hvor slike krangler ofte havner. Dine reisevaner, verdien på hva du tar med deg, helsen din og så videre, vil innvirke på hvilken forsikring som passer best. Se på prisen opp i mot hva som dekkes, og hva du har behov for.

Vår guide viser deg hva som er vanlig å få med i forsikringen. Jeg vil få det sagt, det er utrolig dumt av deg og gjøre det, dersom du blir tatt har det faktisk mye og si på din fremtidige forsikring. Men om du virkelig vil gjøre det: Nei, en iPad uten 3g kan ikke spores på noen måte, det krever samtidig en del før noen fra forsikringsselskapet skal finne ut av det. Men husk og behandle den som stjålet, dvs.


Du har sikkert selv hørt det bli sagt i morsomt lag på folkemunne at hvis huset brenner har alle fryseren full av elgkjøtt. Vi opplever ofte at folk har glemt igjen ting på restauranter eller bare mistet noe uten at de helt vet hvor eller hvordan. Men du må selv ta ansvar for å passe på tingene dine!


Derfor regnes det heller ikke som tyveri hvis mobilen din blir stjålet når du har gått fra den på cafebordet.

En av hovedgrunnene til at mange tegner en reiseforsikring er å unngå uforutsette medisinske utgifter på ferie. Uten god dekning kan man risikere å sitte igjen med store regninger etter utenlandsoppholdet. På samme måte kan det få store konsekvenser om man ikke har informert om eksisterende sykdommer på forhånd. For å få tilgang til alle tjenestene på nett, som å se forsikringsdokumenter og melde skade, må du identifisere deg med BankID. Om du har problemer med å logge inn, kan du sjekke om problemet er hos BankID.


Du kan også logge inn med fødselsnummer og passord. Da er det begrensninger på hva du får tilgang til. Dessverre er egenandelen som regel høyere enn det det koster å reparere en knust skjerm – så da er det ikke så mye å hente på å bruke forsikringen. Som det meste annet vi kjøper er det også forskjell på pris og hva du får for pengene dine på forsikringer, og reiseforsikring er ikke et unntak. Hvordan velge rett reiseforsikring ? Hvor lenge gjelder reiseforsikringen?


Ofte stilte spørsmål får du svar på her. For et par år siden ble en 22-årig mann med reiseforsikring hos Europeiske innlagt på sykehus i Thailand. Den første diagnosen var dengue hemorragisk feber (DHF). Generell dødsrate for denguefeber er under én prosent, mens for DHF er den på 3–prosent hvis den syke får behandling.


På lørdag mistet jeg vesken min i taxien. Det er den farligste formen for denguefeber. Ringte taxiselskapet på søndag og mandag, men ingen veske hadde dukket opp.

Vi har reiseforsikring som gjelder med en gang vi går ut døra, men gjelder dette når det er min egen feil, eller er det bare ved tyveri? Og hvordan formulerer jeg dette til europe. Hei, ja forsikringselskapet?


Ja dere vet den pcen jeg mista i gulvet for en uke siden, den virka allikevel. Nå kan du som har reiseforsikring hos oss få SMS når du kommer til et nytt lan med påminnelse om hva du skal gjøre, og hvor du kan få hjelp. Døgnet rundt, i hele verden. Satte du sykkelen bak en låst dør, for eksempel i garasjen eller uthuset, er det ingen begrensninger på erstatningen.


Enkelt sagt: Du får igjen det sykkelen var verdt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg