mandag 10. desember 2018

Gode spørsmål på 2 gangs intervju

Gode spørsmål på 2 gangs intervju

Her får du de beste tipsene på hvordan du kan stille best mulig forbredt til intervjuet. Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Vinneren på Kvalitet og Pris! Her har vi noen tips til deg.


Hvorfor burde arbeidsgiver velge akkurat deg? Der stiller de ofte spørsmål eller gåter uten fasitsvar. Hvordan du tilnærmer deg svaret betyr mest. Vi er opptatt av å finne folk som er smarte og har gode evner til å løse problemer.


Da vi intervjuet søkere på Island spurte vi for eksempel: Hvor mye vann renner i elvene på Island? Spørsmål å stille på jobbintervju. Minst like viktig er det at du forbereder egne spørsmål. Jeg har så lyst på denne jobben! Men hva skal vi egentlig snakke om på nok et intervju ? Synes vi gikk gjennom utrolig mye første gangen, jeg.


Jeg var inne over en time, ble intervjuet av personalsjef og han som eventuelt komm. Skal du på intervju og er spent på hvilke spørsmål du får? Det kan ikke vi vite, men vi har likevel samlet en liste med vanlige intervjuspørsmpl med gode svar som du kan bruke som forberedelese. Fortell litt om deg selv. I etterkant kan det være lurt å gjøre en evaluering.


Hvilke spørsmål kunne du svart bedre eller mer utfyllende på ? Sitter du kanskje igjen med noen ubesvarte spørsmål selv? Dette må DU spørre om når du er på intervju. De fleste tenker nok grundig over hva de skal svare på jobbintervju. Færre vet hvilke spørsmål de selv bør stille. Her er spørsmål du bør stille på intervju.


Dette er ting du bør tenke på med en gang du er ferdig med første intervju , siden arbeidsgiver tar notater, anbefaler hun. Les også: Lokker vikarer med fast jobb. Andreassen sier at et jobbintervju på sett og vis er et salgsmøte, hvor du selv er produktet. Det kjedelige svaret på spørsmålet vil være fordi jeg synes bransjen er spennende. Det gode svaret kommer hvis du har gjort hjemmeleksene, så du fokuserer på virksomhetens behov.


Du kan for eksempel si at virksomheten involverer seg i ting som du kunne tenke deg å jobbe me og at den gjør det på en måte som særlig interesserer deg. Jeg er helt sikker på at jeg kommer raskt ut i jobb nå Oxana Krivoruchko (25) så med ett mye lysere på jobbsøkertilværelsen etter å ha deltatt på intervjukurs. Vi deler mange gode tips fra kurset med deg. Jobbintervjuet er den vanligste utvalgsmetoden som brukes i forbindelse med ansettelser. Når du er innkalt til intervju , er det lurt å ta kontakt med arbeidsgiver og spørre hvordan intervjuet skal gjennomføres, hvem som vil være tilstede, og om det er noe spesielt du skal forberede deg på.


Den vanlige intervjumetoden er å fyre av et stort antall spesifikke og lite systematiske spørsmål. Folk flest er oppegående og fullt i stand til å svare rett på av 1av denne type spørsmål. På hvilken måte føler du at studiene har forberedt deg til arbeidslivet? Hvis du kunne lagt om studieløpet ditt, hva ville du ha gjort annerledes? Det er ikke slik at du må stille spørsmål på slutten for å gjøre et godt intervju.


For eksempel, hvis du er dårlig på å gi presentasjoner, kan du identifisere din svakhet som at du ikke liker å snakke foran andre mennesker. Det anslås at av intervjuet består av atferdsmessige spørsmål. Denne typen intervju er basert på filosofien at dine tidligere handliger og oppførsel blir en god indikator av din fremtidige oppførsel. Lengden på disse listene kan få deg til å lure på hvor lenge et standardintervju egentlig varer.


Så, hvordan forbereder du deg? Velg en hvilken som helst liste, og tenk på hvilke spørsmål du sannsynligvis vil møte på , gitt din alder og yrkesstatus (snart ferdigutdannet, på jakt etter sommerjobb, vurderer et karriereskifte). Du har brukt lenger tid enn normert på studiene dine. Kan du fortelle om bakgrunnen for det?


Hva forventer du å få i lønn i denne stillingen? Er det noe vi burde spørre deg om, som vi ikke har spurt om? Er du kalt inn til intervju og ønsker å trene? Kom innom Karrieresenteret på intervjutrening. Her kommer det likevel noen generelle anbefalinger for spørsmål til kandidatene.


Skriv ned ting du ønsker å få svar på forhånd. Gjerne ting som kandidaten selv nevner i søknadsteksten eller CV-en. Ikke hold deg 1prosent til forhåndsplanlagte spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg