torsdag 27. desember 2018

Platinum giftering

Platinum giftering

Hos oss får du alltid høy kvalitet, personlig service og livstidsgaranti. Tesori er Norges største på ringer og smykker til forlovelse og giftemål. Hotell nær Platinum Fashion Mall. Se bilder, les kundeomtale og book. Ringene har en bredde på mm.


Platinum giftering

Dame ringen har diamant i ct i god kvalitet. Vi har det største utvalget av gifteringer i platina i Norge. Platinum tilfredsstiller strenge hypoallergiske krav og er godt egnet for dem med ømfintlig hud. Legg merke til at platinas egenvekt er cirka høyere enn gull. Tesori Diamanter leverer selvfølgelig gifteringer i alle de ovenfor nevnte materialene, og i tillegg roségull.


En eksklusiv kolleksjon for dere som er ute etter spesielt flotte ringer. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til gode priser. Med dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg.


Men tror ikke det er aktuelt med det første i alle fall. Vi har et stort utvalg av gifteringer fra de beste designere i Europa, men ønsker dere å lage egne helt unike ringer, så tilbyr vi ringdesigner fra den berømte ring produsent Breuning. Når dere har fått det perfekte resultat så send oss informasjonen og vi lager ringene.


For å komme til ringdesigner trykk på gul knapp My Design. Platina er fra naturens side et hvitt metall. Hvittgull derimot, får sin farge ved at man legerer (blander) gullet med andre metaller. Ofte blir hvittgull belagt med et lag rhodium for å gi det en optimal farge. Vi har fagekspertisen og hjelper deg gjennom hele prosessen.


Platinum giftering

Les mer om Tesori her. Gratis frakt og retur, samt gratis rådgivningstime. Se vårt store utvalg! Design dine gifteringer laget av platina online - akredo- giftering designeren er enkel å bruke og viser mange variasjoner. Eller velg fra vårt brede utvalg av vakre og unike platina gifteringer.


Ordre fra nettbutikken behandles fortløpende, og varer sendes ut en gang pr dag. Kan iallefall si litt om hvitt gull og palladium. Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning i platina 9i modell serie Platin Design. Hvitt gull er gult gull med rhodinering som gjør den hvit utenpå.


Denne slites (dessverre) slik at ringen gulner. Våre medarbeidere har gjennom mange år opparbeidet seg stor kompetanse, og vi kan veilede og hjelpe dere til å finne de perfekte ringene. Jeg har spurt om dette i en gullsmed butikk , fordi vi ønsket å smelte om en gullklokke og forlovelses ringene våre til nye gifteringer. Men dette lar seg visstnok ikke gjøre , desverre. Man trenger helt rent gull for å lage nye ringer.


Det de kan gjøre er å ta imot ditt gull og gi deg nytt tilbake , og så lage ringer. Vi selger sett med gifteringer i hvittgull i høy kvalitet til favorable onlinepriser. Gifteringer i hvittgull sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg