mandag 17. desember 2018

Google vær

Blir det regn i morgen? Denne applikasjonen viser værdata og kamerabilder fra Statens vegvesen sine målestasjoner i Norge. Scanmatic har som totalleverandør av sensorer, datalogging og kommunikasjon levert flesteparten av disse stasjonene. Applikasjonen er utviklet av Scanmatic.


Google vær

Den er en tilpasning av Scanmatics HidacsApp, en generell mobilapplikasjon for presentasjon av all slags måledata. Værvarsel for millioner steder i verden! Værsymbolet gjelder for hele perioden, temperatur- og vindvarselet er for det første tidspunktet.


Se været i dag, dager fremover og langtidsvarsel. Følg med for oppdateringer om vær i Oslo, Østlandet, Bergen og Stavanger. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.


Google vær

Venter storm og polart lavtrykk i Finnmark – ber folk holde seg innendørs. Det kan bli liten storm i deler av Troms og Finnmark. Både meteorologene og veitrafikksentralen melder om svært vanskelige kjøreforhold.


Få tilgang til millioner av det nyeste innen Android-apper og -spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker, blader og mye annet. Når som helst, hvor som helst og på alle enhetene dine. Vær alltid oppmerksom på omgivelsene, og ivareta din egen og andres sikkerhet til enhver tid. Klikk på Veibeskrivelse.


Google vær

En podkast om vær , klima og friluftsliv fra meteorologene på Meteorologisk institutt. Vær varsom med bruk av navn og bilde og andre klare identifikasjonstegn på personer som omtales i forbindelse med klanderverdige eller straffbare forhold. Vis særlig varsomhet ved omtale av saker på tidlig stadium av etterforskning, i saker som gjelder unge lovovertredere, og der identifiserende omtale kan føre til urimelig belastning for tredjeperson.


Langtidsvarsel og timevarsel. Klokken 05:var det -grader, nord-austlig lett bris og skyet oppholdsvær. Når du har dette på plass, søker du bare på “ vær ” i nettleseren din.


Google vær

Været for i dag vises da, og ved å dra på slideren til høyre får du litt frem i tid. Hvis du ønsker å vite noe annet om været, så kommer det vanlige søkeresultatet opp under vær. Som forelder må du ofte finne innhold som passer for hele familien.


Hvis du allerede har mistet enheten, kan du finne ut hvordan du finner, låser eller tømmer den. Vær nøyaktig med passord og svar på kontrollspørsmål. Detaljer er viktig, så unngå skrivefeil og vær oppmerksom på store og små bokstaver.


Hvis du blir bedt om å oppgi det forrige passordet du husker, bør du oppgi det nyeste du kommer på. Hvis du ikke husker det siste passordet ditt: Bruk et tidligere passord du husker. Vær klar til å finne en mistet Android-enhet. Velkommen til startsidens værside.


Varsom varsler snøskredfare, flomfare og jordskredfare, og samt landbaserte naturfarevarsler fra Meteorologisk institutt som gjelder regn, styrtregn, snø, vin hav-vannstan skogbrann og polare lavtrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg