fredag 14. desember 2018

Gavekort reise

Nordens største spa-anlegg med mange fasiliteter. Gi bort en opplevelse her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En reise er en opplevelse som varer lenge: man planlegger, drømmer, opplever, og sitter så igjen med mange minner. Tickets reisegavekort kan ha hvilken som helst verdi mellom kr 10- og 10.


Bestill gavekort fra Ving.

Har du fått et Norwegian gavekort ? Du kan bruke gavekortet ditt på flyreiser til alle Norwegians destinasjoner, og betale hele eller deler av billetten med gavekortet. I tillegg er det ingen blackout-datoer eller begrensninger. Verden ligger praktisk talt for dine føtter. Digitale gavekort (sms eller e-post) Overrask med et gavekort som allerede er aktivert med en sum som du bestemmer.


Betal reisen med gavekort. Du kan betale hele eller deler av reisen med gavekortet. Det gjør du på telefon eller via nettsiden.

Se våre reiseforslag. Inkluder gjerne ordrenummeret som står i gavekortet. Etterpå sender du gavekortet til oss i posten sammen med fakturanummeret på den reisen du har bestilt, og beløpet blir trukket fra regningen din. Gavekortet er upersonlig. Vil du gi bort en opplevelse med Color Line?


Velg blant 5flotte opplevelsesgaver, alle med 3dagers fri bytterett og gyldighet. Velg hvilket fylke du vil se oversikt over kjøpesenter og hotell som tar imot dittgavekort. Her kan du ikke hente ut gavekort med hentekode på sms. Frihet til å velge – 7hoteller i land med priser fra 49- per person.


Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Et gavekort er en verdigjenstand. Ving er ikke ansvarlig for stjålet eller mistet gavekort. Plastkort erstattes aldri. Kan benyttes for betaling til noen av SAS sine 1destinasjoner.


Your one-stop solution for giting and rewards - worldwide. Serving every imagineable gifting purpose. GoGift is an innovative gifting company with a global reach.


Drømmereiser selger gavekort på valgfritt beløp.

Fyll ut skjema nedenfor, så sender vi deg gavekort på oppgitt beløp og betalingsinformasjon. På nett kan du velge å motta faktura (som må betales før gavekortene produseres og sendes ut). På kjøpesenteret kan du bestille gavekort mot rekvisisjon. Vi i Berg-Hansen gir deg unike reiseopplevelser enten det er i jobb, med venner eller familien.


Reisen starter her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg