mandag 10. desember 2018

Slette facebook beholde messenger

Slette facebook beholde messenger

Du kan ikke slette facebook (og beholde messenger ), men du kan deaktivere facebook og beholde messenger. Det gjor jeg en god stund. Da kan du bruke messenger i mellomtiden. Folk får ikke opp profilen din på facebook heller. Men idet du logger deg inn igjen, så er profilen din aktiv igjen.


Hvordan fjerne folk på Messenger som jeg ikke har. Hvis du har problemer med å logge inn, kan du få hjelp med kontoinnlogging og passordproblemer. Du kan måtte kontakte appene og nettstedene for å gjenopprette kontoene der. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen.


Logg på med epost og passor og klikk på Logg inn. Klikk på pilen i øverste høyre hjørne, og velg punktet Innstillinger i menyen som vises. Jeg vil ikke ha noe med den å gjøre.


Jeg har ikke facebook så kan ikke slette den gjennom der. Du kan slette meldinger, samtaler og bilder fra innboksen. Finn ut hvordan du deaktiverer Messenger. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Samtalen vil være skjult frem til neste gang man chatter. Privatøkonomi og forbrukerspørsmål Data, spill og teknologi Har du det vanskelig, og trenger noen å snakke med? Back To Help Center. What is Messenger Kids? Dit profilbillede kan stadig ses i dine samtaler, og folk kan stadig søge efter dig ved at skrive dit navn, hvis de vil sende dig en besked.


Jeg ser at Messenger lister opp påloggede kontakter, som også er mennesker jeg har hatt kontakt med tidligere, for eksempel ved kjøp og salg i disse gruppene som finnes. Er det noen måte jeg kan fjerne disse på? Log på med e-mail og adgangskode og klikke på Log på.


Klik nu på pilen i øverste højre hjørne, og vælg punktet Indstillinger i menuen, der folder sig ud. Se hvordan du gør det her. Men nok om alt det… Vidste du, at de også har gjort det muligt for de.


Slette facebook beholde messenger

Instantly reach the people in your life—for free. Merk: Hvis du sletter en melding eller en samtale fra innboksen, blir den ikke slettet fra innboksen til vennen din. Noen ganger det er en viktig app i et arbeidsmiljø og kan ha betydelig arbeide meldinger. Peg på den samtale, du vil slette , og klik på. Slik sletter du deg fra Instagram.


I den siste iOS-oppdateringen (og sannsynligvis svært snart på Android), kan du nå slette en melding du har sendt, slik at den også blir slettet for mottakeren(e). Kjenner du til løsninger for andre nettlesere? Bruk debattfeltet under!


Slette facebook beholde messenger

Gå så tilbake til hovedappen, og vips så har du tilgang på Messenger -meldingene igjen. I tillegg til meldinger, Du kan også slette meldinger med letthet. Her vil jeg vise deg to måter å slette samtalen: den første metode er ved å slette dem direkte, og den andre metoden er ved arkivering.


Hvis jeg gikk rundt med en båndopptaker og fortalte folk at jeg ville ta opp samtalene våre, dele dem med en tredjepart og beholde dem så lenge jeg vil, tror jeg ikke mange ville snakket med meg, sier Manlio Carrelli, en av grunnleggerne bak appen Wiper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg