torsdag 20. desember 2018

Hemnes kommode

Kjøp Kommode hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nye deals hver dag! Gi rommet ekstra personlighet med en kommode.


IKEA - HEMNES, Kommode med skuffer, hvit beis, Hjemmet ditt skal selvfølgelig være et sikkert sted for hele familien. Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen.

Laget av massivt tre, et slitesterkt og lunt naturmateriale. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. Den høye kommoden gir deg mye oppbevaringsplass uten å ta for mye gulvplass. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Kommodene våre matcher garderobeskapene våre og finnes i flere størrelser, slik at du kan bruke dem der du vil – som i en smal gang, der det passer fint med en høy kommode.


Hemnes kommode fra IKEA ble lansert for snart ti år siden. IKEA beskriver kommoden på denne måten Denne kommoden har et unikt preg som varer etterhvert som årene går. En tradisjonell stil kombinert med moderne funksjoner som stille, myktgående skuffer.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Ikea Kommode aus der Hemnes Serie, dunkelbraun. Wie auf den Bildern zu sehen,.


Hos oss finner du alle typer kommoder. Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass. Vi har kommode til barnerom, soverom og gang. Se vareutvelget vårt her.


En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Hvit Hemnes-kommode fra Ikea. Mangler en mellomplanke (se bilde), men dette har ingen ting å si for bruken.


Store gode skuffer som funker som de skal. Så etter strøk med Heftgrunning og støk meg hvit maling, så fikk jeg et helt nytt møbel i gangen.

Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. Fra kjedelig og utdatert – til personlig og lekker kommode ! Heldigvis er gjenbruk blitt en trend!


Det er in å sette sitt eget preg på både klær og interiør, og vi handler brukte ting som aldri før i second hand butikker eller på loppemarked.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg