onsdag 19. desember 2018

Logo quiz fasit level 3

Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. The are above the logo. Logo Quiz Help Level 3.

Then go to the next level and guess even more logos! Good luck on getting them all! Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android. Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste.


American media mogul Ted Turner. Men den er på ingen måte umulig å løse. S her er bilde lsning level logo rwegian quiz.

Nå kan du teste deg selv. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo-quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten.


Men du finner ikke de siste logoene som jeg sitter igjen med på nett, enda vertfall. Kan vell prøve meg litt nå, og komme tilbake med svar om jeg finner på de som jeg mangler. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. Noen i Norges land må vite dette.


There are a full logos for you to figure out in level , varying from food brands to television channels. Wimp TvTine Telenor. Stormberg Statoil Sas Posten. Opera Norwegian Norsk tipping Norgesgruppen.


Netcom Narvesen Ica Hafslund. Elkjøp Diplomis Chess Bring Rad Level 2. Nordea Dnb Esso Europris. Lefdal Max Min mann kan Kid. Ramirent Nrk Fjordland Gjensidige.


The Secret of Monkey Island encyclopedia.

Norsk logo quiz level logo quiz for ipad i logo quiz fasit logo quiz norge level norsk logo quiz level norske. Mr Bullet SEASONS THANKSGIVING Level 1-32.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg