fredag 30. november 2018

Mohair jotun

Kjøp mohair garn i nettbutikken vår og få deilige hobbyartikler til garn prosjektet ditt. Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale.


En dempet brunbeige (greige) tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Beige, a color of neutrality, is perceived as practical and orderly. It complements other earthy coloursproviding subtle balance. Middle East, India and Africa. En dämpad brunbeige (greige) ton. Den är mer beige än grå men ger likväl rummet en dämpad och elegant stämning.


Varme farger i kombinasjon med kjøligere blåtoner. En spennende kontrast i seg selv. Verdens fineste blågrønne farge. Hvit Te – en gulaktig beige tone.

Panelet er malt med Jotun Sens. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Last ned høyoppløselig bilde. Kanskje du heller vil prøve deg på mørkere og dempede vegger?


I kjøkkenet har vi valgt Mohair ,. Jotun lanserer nå et nytt digitalt fargekart for SENS. Her vil du finne fine farger til barne- og ungdomsrommet, samt naturlige og harmoniske farger for. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun Mal møbler og detaljer med LADY Supreme Finish - en helt.


De gråbeige fargene er nydelige og gjerne ton-i-ton med mørke eller lyse nyanseforskjeller. Mohair fra Jotun er av den mørke nyansen og gir varme til en vegg. Nå har vi malt stua i fargene mohair og sand. Nå må vi male lister og lurer på hvilken farge vi skal bruke Hadde ikke tenkt å male i vinduskarmer og dører. Vi har fargen Marrakesh, som ikke er så ulik Mohair.


Fått veldig mye skryt av veggfargen på stua, den gir en lun og varm følelse og siden den er så matt så oppleves den ikke som prangende. Vi har ingen problemer med at fargen bryter med møblering, pynt og gardiner. Har enda til gode å møte noen som synes det ikke passer.


Denne oppleves som en dempet og litt grålig beigetone.

Nydelig farge til den som ønsker en harmoni mellom grått og beige. Store fargeprøver, i Astørrelse, får du i Jotun Fargesenter Inne. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.


Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg