tirsdag 6. november 2018

Logo quiz norge nivå 5

Finn laveste nettpris her. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe!


Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig.

Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Logg inn for å følge dette.


Middels vanskelig logo quiz. Alle logoer er hentet fra tjenester som er relatert til internett. Spillet er veldig enkelt.


Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer.

Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret. Hvis du får problemer på et nivå , og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. Then go to the next level and guess even more logos ! Logo Quiz Help Level 5. Good luck on getting them all!


How well do you know brands like Nike, Pepsi, and CNN? Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. Noen i Norges land må vite dette. The are above the logo. Ask Your Friends If after using all the hints, you still don’t.


The ideea of this game is simple. You have to discover what is the name of the brand or company after you see his partial logo. SOL er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.


Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Det viser konkursstatistikk fra data- analyseselskapet Bisnode. Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du? Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse? Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet.


VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Nkom har fastsatt endringer i forskrift om radioutstyr som trer i kraft fra 17.


For å sikre posisjonering knyttet til nødkommunikasjon skal alle smarttelefoner inneha funksjonalitet for tilgang til navigasjonssystemet Galileo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg