tirsdag 27. november 2018

Tryllestøv barnerom

Tryllestøv barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv.


Tryllestøv barnerom

Rask levering og fri retur! Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år.


Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. En blåaktig rosa tone.


Produkttype: Textures Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Gulvet er i fargen Tryllestøv. Det er et gulvbelegg som er malt med Faxe gulvmaling. En enkel og billig måte å forandre et trist gulvbelegg.


Dette rommet ble pusset opp for to år siden. Nå har jeg igjen malt hele rommet. Ble store fargeforskjeller på tak og vegger så alt måtte males. Nå er det endelig klar for innflytting. Vi skal male et barnerom , og 4-åringen ønsker seg rosa.


Aller helst mørkrosa. Vi har sett på rosebla men er redd den blir litt voldsom på et helt rom. Vurderer derfor en eller to vegger i den fargen, og ha de andre veggene i en gråtone. Jotun LADY svarer:.


Jeg har hatt rosa tapetsert vegg på barnerom og man blir veldig lei av det. Det er også så mye rosa leker at det fort blir for mye. Ville aldri hatt så tunge møbler til tungt mørk gulv og mørke vegger. Få morsomme tips og ideer til oppussing av barnerom.


Issuu company logo. Baderomsmøblene er viktige men de må velges med omhu. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. Det er dessuten store kvalitetsforskjeller på skinner og hengsler og deler som blir utsatt for mye bruk. Sjablonger finnes hos fargehandelen, på Internett, eller du kan tegne dem selv.


Hvis de ikke har lim fra før, så bruk avtakbart spraylim. For å påføre maling bruker du en stoplepensel eller svamp. I dag er det fremdeles mange som ønsker rosa til jenter og blått til gutter. Foreldre kan godt våge seg ut i andre toner. Et barnerom skal være innby til lek, men de beste fargene å sove i er blått og grønt.


På før-bildet kan man se at skapet er malt hvitt i nyere ti men innsiden var det ikke gjort noe med. Og det er her fargene kommer inn. Så fint at man kan ha skapet åpent. VERDENS MEST HELSEVENNLIGe MALING eneste malingsserie som er anbefalt av naaf utviklet.


Vi driver på med å bytte snuppa over på et større rom. Så vil jeg ha en vegg i en annen farge. Bøker, ABC lek og tall-lek for barn finner du på sprell.


Tryllestøv barnerom

Hvilken vegg er det naturlig å velge? Klassiske barnebøker, eventyrbøker og faktabøker. Kommer med litt inspirasjon til barnerom i dag :-) Deilig å se på noe fint, for ute er det bare grått ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg