fredag 16. november 2018

Hvordan bli tynn på 5 dager

Vi tilbyr produkter som engasjerer og gjør en forskjell i din hverdag. Velsmakende shakes og supper hjelper deg ned i vekt. Kjøp på nett i dag! Finn din favorittdiett.


Besøk vår nettbutikk her! Vi har mange gode tilbud.

Se våre spesialtilbud her! Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Du kan nok ikke bli tynn på dager. Tynn og slank er noe mange av oss streber etter uten resultater.


Hvordan slanke seg fort, spør du kanskje? Her får du tips som gjør at du kan gå ned kg (minst) på relativt kort tid. Når det kommer til vekttap, så fungerer det veldig forskjellig fra person til person.


Noen går lett ned i vekt uten for mye anstrengelse, mens andre må jobbe hardere. På skolen min har vi noe som heter Skolejoggen, og det er en dag på sommeren vi skal ut å hogge hele skolen.

Hvor langt man skal løpe varierer fra klasse, men fra til kl løper man km. Jeg klarer det bare ikke. Med et kaloriunderskudd på 5pr dag , går du ned kilo på en uke. Denne kuren er perfekt for dem som raskt vil justere noen kilo før eller etter en ferie. Hun legger til et lite men: - Da er det viktig at man ikke plasker ut i sjokoladefatet når helgen kommer, men viser måtehold.


Skal du gå ned kg på uker, så kreves det hardt arbei hjemme på kjøkkenet og på treningssenteret. Nei, ikke hjemme i stua med egen kroppsvekt og slynger i taket. Vær ærlig med deg selv og innrøm at de som trener hjemme er ikke de som går med sixpack på stranda. På dette stadiet er du offisielt blitt et fettforbrennende beist.


Triglycerider har en tendens til å bli redusert(2 22). Med tanke på at den kun varer i dager , så er dietten overkommelig. Den kan ikke anbefales på noen måte, men er man desperat nok, så fører den til slanke-suksess. Fortsetter man kuren utover sine dager , så kan kuren bli direkte helseskadelig.


SVAR: Hei jente år. Vil du virkelig bli kvitt kiloene så ta det på alvor. Takk for at du kontakter Ung. Mange unge synes dette med kropp og vekt er vanskelig i din alder.


Og nå når fokuset på sommerkroppen begynner og hvordan man må se ut for å føl.

Er litt nyskjerrig på den :dietten, uten å skifte tema på tråden kan jeg bare spørre om du kan komme med et ukes-eksempel på den? Ikke nøyaktig HVA som spises men HVORDAN ? Har forstått det slik: man spiser sitt vanlige kcal-inntak f. Tallet øker med økende alder, men også helt unge kvinner kan ha vansker med å bli gravid. Kanskje ikke så rart når tilhengerne hevder den kan hjelpe deg ned i vekt, gi deg bedre helse og et lengre liv!


Den sier ingenting om hvordan du ser ut eller hvordan du føler deg. Selv om målet er å gå ned i vekt, finnes det flere verktøy som er viktigere. Midjemålet vil gi en god pekepinne på hvilken vei det går.


Det ene er midjemålet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg