onsdag 21. november 2018

Oppsigelsestid kristiansand kommune

Finansforbundet kan gi deg juridisk hjelp i en oppsigelsessak. Arbeidsgiver kan bare gi en oppsigelse dersom den er saklig begrunnet. Foreslår nye endringer. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. DU et Supergavekort på 7kroner.


Hoteller i Kristiansand. Opptil rabatt med Agoda. Bestill online og spar opptil ! I løpet av året markeres dette med en rekke arrangementer, og fredag 31. Innbyggertorg i Kristiansand sentrum Rådhuskvartalet Rådhusgata - etasje.


Inngang fra Torvet og fra Tollbodgata. De kommunale barnehagene holder stengt de siste ukene i juli. Trainee Sør er et regionalt. SFO er stengt i uke 2 2 og 31. Enkelte skoler kan i samråd med skolens styre justere noe på standard skolerute.


Kommunen har som barnehagemyndighet tilsynsansvar, for å påse at alle barnehager drives ut fra gjeldende lover og forskrifter. Private familiebarnehager. I Kristiansand kommune er det private familiebarnehager. En familiebarnehage er en barnehage for få barn. Den drives gjerne i vanlige hjem, og retter seg først og fremst mot de yngste.


Tiltakskjeden er et tverrfaglig samarbeid mellom Kristiansand kommune , Sørlandet sykehus HF og Nav Kristiansand. Hovedfokuset er å sikre at barn som blir eksponert for rus i svangerskapet får oppfølging, utredning og hjelpen de trenger fra dag én. Hvor tar jeg kontakt?


Oppsigelsestid kristiansand kommune

Oppsigelsestidens lengde avhenger av flere forhold. Her får du oversikt over hvilke oppsigelsesfrister arbeidsmiljøloven setter. I utgangspunktet er det fritt opp til partene til å avtale hvor lang oppsigelsestid (oppsigelsesfrist) som skal gjelde når arbeidsavtalen skal inngås.


Kortere oppsigelsestid enn en måned er bare tillatt hvis tariffavtale eller skriftlig avtalt prøvetid åpner for det. Når arbeidstaker har vært ansatt i mer enn fem år gjelder minstekrav om oppsigelsesfrister fra to til seks måneder, avhengig av arbeidstakerens ansettelsestid og alder. Kristiansund kommune er en stor arbeidsplass med et mangfold av oppgaver og tjenester som utføres av dyktige medarbeidere. Kommunen tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver og gode pensjonsordninger. Min side er et eget rom på nett for deg som innbygger, bedrift eller ansatt.


Vanligvis varierer oppsigelsestiden i de fleste arbeidsforhold fra en til seks måneder. Lengden av oppsigelsesfristen er avhengig av hvor viktig det er for arbeidsgiver å ha en forutberegnelighet i forhold til avslutning av arbeidsforhold og nyansettelser. Sommeråpningstid: 08.


Vinteråpningstid: 08. Spørreundersøkelse om kvalitet i omsorgstjenestene. Kommunen plikter å sørge for denne tjenesten i henhold til Opplæringsloven § 13-7. Bærum kommune har egne vedtekter for SFO.


Vedtektene som gjelder fra 15. Vi jobber kontinuerlig med våre nye nettsider for å sikre best mulig informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg