onsdag 28. november 2018

Vikinglotto vinnertall

Som kunde hos Norsk Tipping kan du enkelt levere spill og sjekke premier og resultater på mobil, nettbrett og pc. For å kunne registrere deg som nettbruker trenger du en mobiltelefon, bankkort og Bank ID (eller det du identifiserer deg med i nettbanken). Vikinglotto - spill og resultater. Det kan spilles enkle rekker eller system.


Minste innsatsbeløp per kupong er tolv kroner, dvs.

Vinnertallene vises her i den rekkefølgen de ble trukket. Siden vikingtallet trekkes fra en egen gruppe med baller, kan det være det samme som ett av hovedtallene. Du skal først og fremst velge tall av mulige.


Det er disse som utgjør dine vinnertall , men du skal videre også velge et såkalt vikingtall dersom du skal ha muligheten for å vinne førstepremien. Spillet er et lotteri der deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt tall. I tillegg til de seks vinnertallene trekkes to tilleggstall og et lykketall.


Vil ballene falt i rett sted! Flere resultater for andre spill du finner i menyen.

Norsk Tippings hjemmeside har en statistikk som viser hvilke lottokuler som har vært oftest med i vinnerkombinasjonene. Deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt tall, spilles i Norge og flere andre land. Trekning av lotto, der deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt tall. Det gir spillerne muligheten til å vinne penger ved å matche et sett med tilfeldig tall i den nøyaktige rekkefølgen de genereres.


Har du spilt på lotto og bevöver de riktige vinnertallene? Nedenfor finner du de siste resultatene for lotto. Da har du kommet til rett side. Her finner du resultater for Norsk Tippings spill og Norsk Rikstotos spill. Ifølge statistikken fra Norsk Tipping er det disse tallene som har vunnet flest ganger det siste året.


Like etter følger tallet som er trukket ti ganger som hovedtall og tre ganger som. Mulighet hver trekning : 4 4 44. Nå har jeg fått riktige ganger på uker på en rekker, det må vel kalles flaks ? Lurer du på hvorfor du aldri vinner i lotto? Antagelsen er at lotto utelukkende er basert på flaks, men er det faktisk slik? Om ingen har trukket de fem rette vinnertall og begge stjerne tallene, overføres jackpoten videre til neste trekning.


Noe som kalles for “en overføring fra går kveldens trekning”. Det finnes et unntak med denne regelen og det er når jackpot toppen er nådd.

Den første per kjøp basert på spillerkortnummeret, de øvrige tilfeldig generert. I anledning Lotto-kampanjen i uke og skal det gjennomføres daglige trekninger fem dager på rad fra og med 20. I hver av de daglige live-sendingene trekkes det én vinner av 100.


Hvis du ikke vil overlate lottotallene dine til tilfeldighetene eller overtro, bør du se på EuroJackpot-statistikken! Mange av de mest vellykkede lottospillerne i verden ser etter mønstre i tidligere trekninger, og spiller på såkalt “varme” og “kalde” tall for å maksimere oddsene for å vinne. Lørdagens lottotal Lørdag den 25.


Lottotal trukket i lørdagslotto er her på denne side du ser på omkring kl 20. COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ DANSKESPIL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg