tirsdag 13. november 2018

Leie hus i danmark nær legoland

Holidu har Sommerhuset for dig! Vi har mere end mil feriehuse. Søg Sommerhuse med Husdyr. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Ved leie av feriebolig gjennom NOVASOL, får du samtidig ekstra gode rabatter på flere spennende attraksjoner som er populære for både store og små.

Luksushusene har svømmebasseng, bobleba sauna og aktivitetsrom med mange morsomme aktiviteter. Du får også rabatt på leie av andre feriehus i Skandinavia hvis du leier ut hytten din gjennom oss. Få mer informasjon om DanCenter som utleiebyrå, samt muligheten til å bestille en informasjonspakke, og få kontakt med en profesjonell eierrådgiver her. Ferie betyr først og fremst frihet, avslapning og samvær med familie og venner.


Danmark og på den svenske øya Öland. Vi formidler mer enn 50. Leie av et feriehus i Lalandia gir gratis adgang til Skandinavias største badeland.

Spar opp til på utvalgte sommerhus. Flere typer har eget boblebad og badstue. I hyggelig stemning nyter man god mat og drikke. Lei et eget hus ved en herlig strand en uke eller lenger. Hos Sembo kan du velge bro eller ferge over Øresund.


De flotte feriehusene har et moderne interiør, ba kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus med boblebad og badstue for dem som ønsker litt ekstra luksus. Disse forsikringene kaller vi vår tryghedspakke. Opplev Lalandia, bestill et eget feriehus – og gi familien en minnerik ferie. LEGOLAND -parken er åpen fra 28.


Finn hytte til leie på HomeAway – ledende innen feriehus over mill. Finn din neste feriebolig hos NOVASOL. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Vi vil være i to uker, og vi vil ha en passe blanding av sløving ved huset og action ute.


Vi håper også at noen vil komme å være der sammen oss deler av tiden, så om det er plass til flere enn oss fire har ikke det noe å si.

Noen som har erfaring og kan reklamere for. Vi skal innom legoland en dag, men er ellers helt åpne. Relativt nær sjøen er bra da, og barnevennlig. Legoland er selvsagt et must.


Ta med barna til fornøyelsesparken full av legofigurer, miniatyrbyer og berg-og-dal-baner. Billetter kan bestilles på forhånd. Et opphold på et feriesenter er en morsom og familievennlig ferieform. Bo i velutstyrte ferieleiligheter eller i komfortable feriehus. Ta en titt på utvalget og se hva som passer ditt budsjett.


Samtidig er det perfekt hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt. Da er feriehus det optimale feriestedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg