torsdag 22. november 2018

Hundebur rusta

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Gi det firebeinte familiemedlemmet en myk dyreseng å sove i. Eller en praktisk jakke med reflekser til kveldsturene.


Stort utvalg av alt fra halsbånd med LED-lys, hundeposer, leker og transportbur i forskjellige størrelser. Praktisk tilbehør til alle raser. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer.


Vi har alt fra lettstelte basttepper og modeller i sisallook til myke og dekorative ryetepper, viskosetepper, saueskinn og feller i flere modeller. Vi har også gangtepper og flere deilige badematter. Hundeutstyr og tilbehør. Her finner du et stort utvalg nødvendig og nyttig, men også morsomt, utstyr til familiens firbente, fra hundebur og -seng til ulike type bånd og seler, skåler, hundeposer, sjampoer og hundeleker som underholder og aktiviserer. Robust stålbur med to vinklede sider som gjør at det er enklere å plassere i bilen.


Buret har også to dører og en bunnplate som gjør det mer behagelig for hunden og beskytter interiøret i bilen. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Skap et koselig og personlig hjem! Til deg som vil forandre litt hjemme med enkle midler, har vi et bredt utvalg av maling, gulv og tapeter. Dyrebur med mulighet for deling og transparent luke!


Rusta - Nesten alt til hjemmet. Kayobas dyrebur er en svært brukervennlig modell som er stor nok til å fungere både som kattebur og hundebur for mindre hunderaser. Den stor, transparente luken sørger for at husdyret ditt får mer lysinnslipp i buret, samt at sikten inn i buret blir bedre. Dessuten er den enkel å åpne. Om hunden din befinner seg i hundeburet over lengre ti kan den fort bli litt rastløs.


Hundebur rusta

Dette vil hjelpe deg å forhindre skade på buret i form av biting eller kloring på gitteret. Du bør også se etter et hundebur som er rust -sikker. Nordens største dyrebutikkjede!


Har blitt brukt til Whippet. Ta kontakt på mail eller sms. Dette er ett bur som Holder utbryterkonger inne. Men vil tro det går inn i en Amarok, Hilux eller lignende også.


Musti har butikker mange steder i Norge. Det er åpning i begge ender. Vi har stort utvalg av fôr og utstyr i alle våre butikker til flere typer kjæledyr.


Europris er glad i dyr, både store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg