onsdag 28. november 2018

Sammenleggbart hundebur biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Alltid lavest pris-garanti. Vi er tilgjengelig hele døgnet. Med Agoda har du alltid hjelp på reisen! Velkommen til Mitt Biltema.


Sammenleggbart hundebur biltema

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Lett å slå sammen til en veske. Billige og praktiske bur som passer til alle hunderaser.


Fri frakt over 49- Bestill på petworld. Et hundebur i stål brukes i bil, hjemme, på hytta, på utstilling etc og gir hunden et trygt og lunt sted å trekke seg tilbake på. Hundebur sammenleggbart nr 2. Solid sammenleggbart hundebur i metall med dør på langsiden og kortsiden. Et flott bur til hunden din, som kan brukes i bilen, på hytta eller i hagen.


Burene finnes i ulike størrelser. Et sammenleggbart hundebur er spesielt lett, fleksibelt og tar opp liten plass. Fordi de enkelt og raskt kan settes opp på et hvilket som helst ste har hunden din det komfortabelt samtidig som den har muligheten til å slappe av i kjente omgivelser.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Når det ikke er i bruk. Noen vil nok bruke denne typen bur med gitter som et fast tilholdssted for hunden, men det er også et typisk valg for midlertidige situasjoner.


Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din. Vi har et stort utvalg av hundebur til bil. Det følger med en ekstra veske til å ha saker i som kan henges bak på buret (se bildet).


Vesken kan tas av buret og har da skulderrem. Rammen er i lakkert stål. Bunnen er uttagbar av plast med overdrag i mykt teddystoff. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Sammenleggbart hundebur – fordelene. Din hund må være sikret når den er med i bilen. Dette sammenleggbart hundburet vil være en stor hjelp i trening og som inneholder din firbente venn.


Den unike designen, med sine holdbare og sikre funksjoner gjør buret egnet til neste hvilket som helst sted i ditt hjem. Den har solide dører som ikke bare gir enkel tilgang, men. Praktisk sammenleggbart hundebur som får god plass i de fleste biler.


Alle hjørner er avrundet for god sikkerhet. Bruk hundebur til hvile og en rolig stund. Buret er en dog bag fra egr italy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg