mandag 5. november 2018

Pinnekjøtt test 2018

Kan brukes på alle koketopper, også induksjon. Har du sett en ny test av pinnekjøtt ? Det beste pinnekjøttet. Avisen testet urøkt og ufryst pinnekjøtt som man får kjøpt i de store dagligvarekjedene. Testpanelet gjennomførte en blindtest, og panelet besto av eksperter med ulik og bred bakgrunn fra kokke- og matbransjen.


Mye av dette ville jeg sendt ut om jeg hadde fått det servert på restaurant, tordner hele Norges matmor og tv-kokk Wenche Andersen. VGs store test av urøyket og ferdigpakket pinnekjøtt kan. Sammenlign pinnekjøtt og se hvilke som er best i test. Kjøttet bør vannes ut mer enn produsenten oppgir. En femmer til Gildes pinnekjøtt.


På andreplass i testen kom Gildes pinnekjøtt , som fikk en solid femmer på terningen i VGs test. Smakspanelet mener kjøttet har en god og moden smak, er mørt og har god tyggemotstand. Også dette er et pinnekjøtt som finnes i KIWIs hovedsortiment, og selges i alle KIWI-butikker. VG skriver om den store pinnekjøttesten 4. VG har fått hjelp av Kulinarisk akademi til å utføre testen. Spekeloftet er best i test ! Suveren på smak, med god lukt av pinnekjøtt.


Oppskrifter med pinnekjøtt. Vi har selvsagt den helt klassiske oppskriften på pinnekjøtt på Klikk. Dersom du har lyst til å lage en rett med pinnekjøtt før jul som ikke minner for mye om julemiddagen kan du sjekke ut denne supre gryta med pinnekjøtt. Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi kjøkkensjefen og en erfaren dommer om hva forbrukerne bør se etter når de handler pinnekjøtt i butikk, og hvordan de best vanner ut og damper pinnekjøttet. Alt i alt imponerer årets pinnekjøtt.


Med et par mindre heldige unntak er det veldig bra, synes kokken - og kokkespirene. Nores kåringen hvor godt over 1fagfolk kunne stemme frem det beste pinnekjøttet. Vi har testet typer urøkt pinnekjøtt ved hjelp av våre erfarne smaksdommere, pølsemakermestrene Tore Teigen og Frank Johansen. Vi har også testet røkt typer røkt pinnekjøtt.


Disse har vi samlet i en egen test , siden det er lite hensiktsmessig å sammenligne røkt og urøkt i samme test. Fredag publiserte VG sin årlige test av pinnekjøtt og har smakt seg gjennom et bredt utvalg fra mange produsenter. Best pinnekjøtt fra Grilstad. Den æren fikk Gilde økologisk pinnekjøtt.


Juryen skriver: Mørt og deilig kjøtt med fin fylde, veldig god spekesmak. Test : Den beste juleakevitten Juleakevitten er en relativt ny oppfinnelse. Her er VGs test av forskjellige typer ferdigpakket urøykt pinnekjøtt fra butikkene. Billig- pinnekjøtt sto til toer i VG- test. Kvaliteten på de billigste kjøttvarene som selges under kjedenes egen merkevare kan være varierende.


Pinnekjøtt test 2018

Da VG testet pinnekjøtt , fant ekspertpanelet blant annet sadel- og bogdeler i posene, lite smak og fett som kunne være gult og harskt. En sekser på pinnekjøtt -terningen Henriettes pinnekjøtt helt til topps i stor test. Riktig fett, finfin fylde og god smak. Lukter godt, kjempegod smak og lett å like er juryens dom i klikk.


Hele ulike merker er testet. Pinnekjøtt med stor P! På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg