torsdag 22. november 2018

Gynekolog stavanger madla

Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Madlamarkveien A. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.


Stavanger Gynekologene AS fra , Rogaland. Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse. Gynekologi, læren om kvinner, omfatter mye og kvinnens behov endrer seg med årene.


Det er noen år siden jeg ble henvist til ham fra fastlegen da jeg hadde en uheldig MA som varte over lengre ti han skulle på ferie og henviste meg videre til annen gynekolog. Jeg fortsatte hos den nye jeg fikk da jeg ikke gikk så mye til gynekolog. Derfor er det noen år siden jeg har vært hos ham. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Tone Lunde finner du her.


Her kan du bestille time uten henvisning. Timebestilling på nett er svært enkelt og bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille og avbestille timer på egenhånd. Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Ved Aleris Sykehus Hinna Park møter du gynekologer med lang erfaring innen utredning og behandling av gynekologiske sykdommer og plager. Alle klinikkene har det siste innen moderne utstyr og tilbyr kompetanse på høyt nivå. Ved Hinnaklinikken tilbyr vi spesialistjeneste av gynekologer.


Det er parkeringsplasser reservert for våre klienter rett utenfor klinikken. Er det bedre å gå til gynekolog enn vanlig fastlege? Det spørs jo hva du skal dit for da. Er det en vanlig celle-prøve gjør fastlegen det like godt, er det mer spesialiserte ting du vil ha gjort er det kanskje like greit å gå til gynekolog. Det er vel gjerne dyrere enn fastlegen med mindre du har henvisning derfra.


Har bare møtt offentlige nå som ikke er noe koselige. Har hørt om Bergh, men er usikker siden vi må via fastlege for å få time der. Samlet har vi et bredt tilbud til våre pasienter, med erfarne spesialister innen en rekke fagfelt fagfelt. Barn i magen Gravid 1. Logg inn for å følge. De fleste kvinner begynner å gå til gynekolog tidlig i 20-årene og besøker sin gynekolog gjennom hele livet.


Hos Klinikk Hausken behandler vi kvinner i alle aldre. Hver fase i livet har ulike utfordringer. Hos oss får du behandling og rådgivning som er tilpasset deg og livsfasen du befinner deg i. Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg