mandag 26. november 2018

Helsestasjon for studenter bergen

Helsestasjon for studenter bergen

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Ingen bestillingsgebyr. Daglige flyvninger. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Reserver ditt Hotell i Bergen online.


Tilbudet er gratis, og du trenger ikke bestille time. Tjenesten er gratis og du trekker kølapp når du kommer. Det vil være både helsesøster og lege tilstede i åpningstiden. Vektorprogrammet arbeider for å øke interessen for matematikk og realfag blant elever i grunnskolen. Vi er en nasjonal studentorganisasjon som sender studenter med god realfagskompetanse til skoler for å hjelpe elevene i matematikktimene.


Helsestasjon for studenter bergen

Disse studentene har også gode pedagogiske evner og er gode rollemodeller. De er Norges realfagshelter. Det er ingen aldersgrense for NMBU- studenter. Alt er gratis og man kan droppe innom i åpningstiden. Legetime bør forhåndsbestilles.


På helsestasjonene jobber det helsesøster, jordmor, lege, miljøterapaut og psykolog. Utfordringer i løpet av studietiden er vanlig. Du finner mer informasjon om helsetjenester i Ålesund på Sits sider.


Sammen Psykisk Helse har mange tilbud som kan hjelpe deg med disse. I kontakt med oss vil du treffe erfarne rådgivere og psykologer. Vi er et tilbud for ungdom fra - år og studenter.


Ved helsestasjon for studenter kan du snakke med helsesykepleier eller lege om seksualitet, kjønnsidentitet, prevensjon, seksuelt overførbare infeksjoner, graviditet, testing. Alle som har hatt ubeskyttet sex (samleie, munnsex, mm) bør teste seg for SOI (seksuelt overførbare infeksjoner). Testing, behandling og medikamenter er gratis. Sit hjelper deg med helsestasjon , helsesøster, tannhelserefusjon, mestringskurs og andre helsetjenester for studenter i Trondheim.


Svein Valle er studentprest ved Nord universitet og er ansatt i Den norske kirke. Svein er tilgjengelig for alle studenter , og tilbyr rådgivning både i livs- og studiesituasjoner og i ekstensielle og åndelige spørsmål. Psykologisk poliklinikk for barn og ungdom er en opplæringsklinikk ved Universitetet i Bergen. Her gir viderekomne psykologstudenter utredning og behandling til barn, ungdom og deres familier under veiledning av spesialist i klinisk psykologi. Sentrum helsestasjon Foto: Mine Kristin Seren Tilbud.


Arkaden kjøpesenter med inngang fra Klubbgata. Stasjonen gir tilbud til ca. Eiganes, Våland og Storhaug. Helsestasjonen har ansvaret for skolehelsetjeneste på skoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg