mandag 5. november 2018

Morsom takk for maten sang gratis

En takk for maten sang kan avrunde måltidet på en god måte. Her får du anledning til å takke vertskapet, kokkene og serveringspersonalet for innsatsen. Gjestene har sittet stille lenge, og det kan være morsomt å legge litt bevegelse inn i en takk for maten sang.


Ellers brukes gjerne samme melodier som for velkomstsangene. Mange føler det er befriende og sammensveisende å få synge litt. Her følger en god takk for maten - sang som ikke er utbrukt.

Melodien er velkjent, noe som gjør at mange henger seg på i fellessangen. En takk for maten tale skal ikke være så lang, og du finner her forslag til passe lange taler. Det er jo grenser for hvor mye morsomt det er å si om maten. Si gjerne noe om festen. I talen kan du gjerne si noe om jubilanten, om sangen og talene, men ellers gjerne trekke fram ting som har med mat å gjøre.


I tillegg skal en takk for maten sang inneholde en del humor. Du finner mange sanger vi kan tilby innen takk for maten sanger. En slik sang kan du laste ned direkte fra vår side.


Sitater og gode ord til bruk ved spesielle anledninger.

Nyttig for deg som skal holde tale, skrive en hilsen eller si noe fint i anledning brullup, dåp, konfirmasjon og andre store dager. Det kan være fint å krydre med sitater om mat i din takk for maten tale. Husk at det ikke er lurt å ramse opp slike, men heller plassere ett eller to på passende steder i talen. Bruk gjerne noen av de jeg har samlet. Velg i våre kategorier og få forhåndsvisning av festsanger du kan få lastet ned direkte.


Enkelt Aldri før har det vært enklere å laste ned sanger til fest. Takk for maten sang : Mel: Da klokka klang. Vårt vertskap håper du er mett, at du har likt hver rett. Vi reiser oss fra dette bor og sier takk for mat i kor. Så tar vi til med sang og spill, vi oss riktig kose vil.


Har også kaffevise hvis det er ønskelig? Morsom takk for maten sang. Her kan du laste ned takk for maten sanger. Ikke den takka for mati sangen , den er litt oppbrukt i vr familie.


Ser du etter en morsom takk for maten vits? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet mange morsomme vitser om mat og drikke.


En doktor hold et foredrag om næring hos det lokale biblioteket. Han sa Hva vi putter i oss er nok til å drepe de fleste av oss som sitter her.

Litt fleipet og morsom sang. Christine og Geir Andres bryllup 22. Fremført av brudgommen selv og Jan. Om sangen ikke lyder bra. Er det fordi all maten nesten. Men det tar vi med et smil. Så er stemningen på topp.


Pål sine høner Nå er vi mette og takker for maten. TAKK FOR MATEN Melodi: Pomp and Circumstance March No. Til slutt vi sier takk for mat, for alle ting på disse fat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg