mandag 26. november 2018

Helsesøster fredrikstad

Helsesøster er en del av det tverrfaglige samarbeidet på skolen. Alle foreldre kan ta kontakt med helsesøster på skolen når det gjelder problemer med elevenes helse og trivsel. Torild Bogen er helsesøster på Cicignon skole.


Hun er i utgangspunktet på skolen hver dag mellom 08. Sist oppdatert: 06. Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding. Stikk innom i trefftiden – du behøver ikke bestille time. Du kan få timeavtale om du ønsker det og raskeste måte å få det på er ved å sende helsesøster Malin en melding på snapchat. Rygge flyplass når du på minutter, Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer. Det vil gå fram av den offentlige søkerlista hvor mange søkere det har vært til stillingen, og hvilket kjønn de har.


Fredrikstad har et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Ved behov for øyeblikkelig hjelp må fastlege eller legevakt kontaktes. Nøkleby skole er en barneskole med ca 5elever og ansatte.

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Angre-pille fås kjøpt på apotek uten resept eller ved henvendelse til helsesøster i Hvaler. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Kommunehelsetjenesten plikter å tilby vaksinasjon mot smittsomme sykdommer. Her kan du få prevensjonsveiledning og resepter på prevensjon, teste deg for kjønnssykdommer eller få veiledning i andre spørsmål som gjelder seksualitet, samliv og helse. Yrket het tidligere helsesøster. Som helsesykepleier arbeider du for å fremme barn og ungdoms egen helse ved å styrke deres evne til å se og mobilisere egne ressurser og styrker.


For å få til dette må helsesykepleiere samarbeide med både barnet, foreldrene og andre yrkesgrupper. Selskapets formål er å bidra til å opprette skoler som hver enkelt drives på ideelt grunnlag, i henhold til de til en hver tid gjeldende lover og forskrifter. Tirsdag denne uken gikk årets aktivitetsdag av stabelen i Kongstenhallen for alle elever og ansatte, og i år som i fjor ble det mye godt humør og. Grunnbemanningen består av jordmor, helsesykepleier, lege og fysioterapeut.


Helsestasjon er til barn 0-år og deres foreldre. Er utdannet distriktssköterska – Du er svensk helsesøster , de er ikke som norske? Nei, den svenske distriktssköterskan er utdannet for helsefremmende arbeid i hele livsløpet.


Utdanningen er litt lengre enn den norske. Det er et lavterskeltilbud for de over år, forteller helsesøster Susanne Evensen som er primus motor for opplegget.

Det er et tilbud som passer for de som ønsker veiledning om hverdagsliv og helse. Trefftid: tirsdager kl. Dør merket helsesøster. Dersom jeg ikke er på kontoret, så kan du gjerne sende SMS eller mail.


Endringer kan forekomme. Avtale hos helsesøster er gyldig fravær, husk å få med lapp. HFU – helsestasjon for. Se hele profilen på LinkedIn og finn Marits forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter.


Marit har jobb oppført på profilen. Studentsamskipnaden finansierer prosjektet, sammen med midler fra Fylkeslegen. To ganger i uka er lege, jordmor og helsesøster tilgjengelig for studentene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg