søndag 4. november 2018

Bergans kjerag lady

Alt du trenger til din neste turopplevelse. Fri frakt og retur på alle ordre. Klær utviklet spesielt for jakt. Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr.


Den spektakulære naturen, de rene fjordene og utallige muligheter.

Alltid gode priser! Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur! Lett softshelljakke med teknisk snitt.


Kjerag er laget i vindtett og vannavvisende 4-veis stretch-materiale, og er den mest smidige, pustende og slitesterke jakka du kan ha med deg til fjells. Lett, teknisk softshellbukse til aktiv fritid. Lett turbukse i teknisk softshell for aktivt friluftsliv. Buksa er laget i et vind- og vannavvisende softshell-materiale.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.

Lett og fin turbukse med smalere passform, i teknisk softshellmateriale med fireveisstretch. Buksen er vind- og vannavvisende, og puster godt. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies.


Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Bestille på Bergfreunde. Praktisk, Trygt, Raskt. Søk etter bergans kjerag lady på Kelkoo.


Kampanjer Det passer! Les tester og omtaler før du kjøper. Dette er en indikasjon på lagerbeholdning. Lagerstatus i våre varehus. Vi tar forbehold om at avvik i varehusenes beholdning kan forekomme.


Vær aktiv hele året! XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr, friluftslivutstyr, jakker, bukser og treningstøy til både herre, dame og barn.


Vi har også alt du trenger til din favorittsport enten det er klær, sko eller utstyr til fotball, håndball, løping, langrenn eller alpint.

Bergans har sine røtter i eventyret. Stort utvalg og rask levering! Gi meg beskjed når prisen synker. De är tillverkade i vind- och vattenavvisande material samt har en kroppsnära passform och 4-vägsstretch som ger stor rörelsefrihet. Sammenlign med andre produkter.


Vi vet at tørre og varme barn, er glade barn på fjelltur! Herlig, myk softshell med masse stretch og smal passform. Passer like godt på fjellet som til fritid og skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg