tirsdag 20. november 2018

Hoster slim som smaker vondt

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Ved slimhoste er det avgjørende at du drikker vann jevnlig i løpet av dagen, slik at du får skylt bort slim som sitter i svelget. Hvis det ikke er nok finnes det reseptfrie slimløsende legemidler som kan forsøkes, men effekten av disse er ikke godt dokumentert. Det er vanskelig å si så lenge man ikke vet hvor det kommer fra, men er det en infeksjon så vil det jo bare bli verre.


Men det man hoster opp når man er skikkelig forkjøla smaker jo høgg, men det går over av seg selv.

Så da blir det en vurderingssak. Husker sist jeg fikk sånn vond hals, tenkte at det gikk vel over snart. Som regel vil sykdommen gå over av seg selv, men hvis du er tungpustet og har mye farget slim ,. Har ingen anelse hvorfor, men etter hver gerilja kardio økt så hoster jeg som. Løping og belastning av lungene kan banke løst slim som sitter i. Smertefull hoste som gjør vondt i brystet, og man hoster ofte.


Cosylan hjelper på hosten, men smaker drit.

Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster , kan det hende du har fått en lungebetennelse. Fargen skyldes at materie hostes opp fra lungene. Det er også typisk med overfladisk pust og en følelse av at man får for lite luft. Det vil si at dersom det kommer fremmedlelementer som støv, fremmedlegemer, slim og puss i luftveiene, eller slimhinnene blir betente, så utløser dette hoste. Hva kan årsaken være?


Forkjølelse er den vanligste forklaringen. Tørrhoste er en irritasjonshoste og har ingen funksjon, slik som produktiv hoste har. Ved produktiv hoste er det viktig å hoste opp slimet som ligger i luftveiene og for dette skal man ikke bruke hostedempende medisin. Hoster opp slim med blod.


Begynte på fredag med feberfølelse som gikk over. Lørdag hadde jeg følelse av at det klødde inni lungene mine, og siden søndag har jeg hatt vondt i lungene når jeg puster. Men når jeg hoster er det svært smertefull.


Selv om det er kroppens naturlige reaksjon for å kvitte seg med fremedlegemer i luftveiene, kan det bli slitsomt i lengen. Det gjør vondt å trekke pusten dypt og å hoste. Ellers renner nesen veldig.


Men det er smaken som er det verste, all mat og lignende smaker vondt når det er sånn.

Og så til hva som har vært prøvd og gjort. CT av bihuler viser rene og ikke tette bihuler. Jeg er ikke allergisk. Bakterieprøver er negative. Mandlene er fjernet.


Ved luftveisinfeksjoner som for eksempel ved forkjølelse er det vanlig å hoste. Når du hoster sprer du også dråpesmitte. Slim vil gjøre en opptreden i halsen etter en tung, dyp throated hoste, som er forårsaket av en allergi eller infeksjon i kroppen din. Allergi eller infeksjon i kroppen din plager halsen, forårsaker slim å utvikle.


Den kan skyldes bakterier eller virus. Slimhinnene i halsen og svelget blir irriterte, og det er vondt å svelge. Tett nese er først og fremst ubehagelig, men den kan også gjøre deg mer utsatt for øre- eller bihulebetennelse. Derfor er det viktig å holde luftveiene åpne når du er forkjølet. Vondt i halsen - kjerringråd.


Det kommer som regel sammen med forkjølelse eller andre typer infeksjoner. Hvis man får feber av det er sjansene store for at det er halsbetennelse. Mycoplasmainfeksjon er smittsom.


Smitte krever temmelig tett kontakt. Derfor ses smitte særlig mellom familiemedlemmer, i skoler og i daginstitusjoner. Når ama eller slaggstoffer øker i kroppen tettes mikrokanalene i kroppen og slim blir dannet.


Slim kombinert med toksiner eller ama skaper grobunn for virus som gir forkjølelse. Men fortsatt gjorde det vondt i lungene når jeg trakk pusten dypt. Smertene forverres når man trekker pusten dypt eller hoster.


Men pasientene kan også klage over tung pust i og med at pustebevegelsene er smertefulle. Type mye slim om morgenen, men blir mindre og mindre utover dagen, men høsten vedvarer fordi det bare krever mer hosting for å få opp det lille slimet som plager. Prøver å drikke MYE vann. Er så sliten, og dette går utover nattesøvnen. Har så vondt i ribbein, og magen.


I går kveld hostet jeg så kraftig at jeg fikk vondt i skulderen. I natt hostet jeg så kraftig at jeg brakk meg og kastet opp litt, og jeg sov veldig dårlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg