tirsdag 25. september 2018

Utendørs vindusknekter

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!


Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister til utendørs bruk. Vindusknekter Read more.


Produkter for utendørs bruk. I menyen til venstre finner du vår utekolleksjon. Her vil det komme meir bilder og informasjon etter hvert.


Utendørs dør- og vindusbelistningen var preget av kraftige overstykker, bygd sammen av flere forskjellige lister og med utskårne knekter på sidene. Vi snakker om trehus fra mindre eneboliger til hoteller, som det finnes mange av rundt om i landet. Stilen har derfor stor utbredelse. Herregård Under Read more.


Vårt sortiment består av deler til vindusomramminger, spir, sperreføtter med mer. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Innendørs ble brede lister med rik profilering benyttet til alle bruksområder. Den lange perioden med sveitserstil, fikk andre korte stilhistoriske innslag, bla. Spileelementer til vegg og tak – Innvendig, som utvendig. Jønland AS har lang erfaring med prosjektering, produksjon og levering av spilehimling og spilevegger.


Dreide og 4-kantige søyler til utendørs og innendørs bruk. Søylene leveres i laminert furu og laminert trykkimpregnert furu. Vi kan også levere søyler i andre mønster og mål.


Vi fører mange lekre detaljer til sveitserstil. Utvendig og innvendig dekor. Her kan nevnes vindusknekter , søyleknekter, rekkverk, mønedekor og spir. Vi har også hjørne- og sokkelklosser til listverk innendørs. Bufret Lignende Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk.


I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller. Pynteklosser , dekorklosser eller vindusknekter. De har mange forskjellige navn. Vi sager klossen en for en. Materialet som vi bruker er ubehandlet gran.


Vi lagerfører utvendige pynteklosser til vindu og dører i mange forskjellige utførelser. Vi har plukket ut et utvalg i forskjellige størrelser. Tenkte i utgangspunktet på liggende klosser. Dette gir huset et mer personlig.


Spesialmål leveres på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg