torsdag 6. september 2018

Badeland romerike

Badeland romerike

Nes svømmehall har meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng og babybasseng. Vi har stupetårn på og meter, en morsom meter lang sklie og en liten barnesklie her hos oss! Skal du ha tak i ett av våre badeland - bruk listen over de ulike badelandene og finn kontakt info der. Hemmeligheten er et badeland , så bra at det kan trekke folk fra hele Oslo-regionen. Det må være tilstrekkelig stort og innholdet må være så bra at det blir et ledende opplevelsessenter og badeland , sier konserndirektør Tron Harald Bjerke i Thon Eiendom as.


Ingen brennmaneter, bare drøssevis av elleville vannaktiviteter! Idrettsrådet har besøkt Aquarama i Kristiansan Drammensbadet og Ankerskogen på Hamar - mens barn og unge har vært med for å høste brukererfaringer i Østfoldbadet. Det er Frognerbadet og Tøyenbadet om sommeren. Billettsalget stenger minutter før oppgitt stengetid.


Skien fritidspark er et fantastisk anlegg - ALT AV AKTIVITETER. Badeparker og bademoro. Svømmehaller og badeland. Klatreparker for barn. Slipp barna ut i skogen og opp i trærne!


Badeland romerike

Osloregionen kan by på utfordrende klatreløyper for små og store. Hos oss er det masse morsomme. Statens vegvesen har laget en sykkelrute gjennom Romerike. Ruten er merket med røde sykkelskilt og rute nr.


Gjennom Ullensaker går ruten på eksisterende gang- og sykkelveger og mindre trafikkerte bilveger. Oslo grense til Hedmark grense. Liste med bad i Oslo-området: utendørsba innendørs svømmehaller, bassenger og badeland. Flere av Oslo-badene tilbyr babysvømming og svømmekurs.


Badeland romerike

Overnatting i camping og hytter - en annerledes overnatting. Klippekortene er gyldige i to år fra kjøpsdato. Kortene er personlige.


Anlegget kan tilby et 1meters svømmebasseng med grader og badstuer i begge garderobene. Obs – svindlere utgir seg for å være oss! Den siste tiden har flere kunder blitt kontaktet på e-post, telefon og sms av kriminelle som utgir seg for å være fra SpareBank 1. Besøk et av våre fem ferieparkers badeland.


Badeland romerike

Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Råholt Bad har mye å tilby.


Vi har mye å tilby mosjonister og svømmere såvel som barn og unge eller familier som er ute etter hygge og moro i det våte element. Hos Hageland vil du alltid finne gode tilbud på aktuelle varer til hage og hjem. Noen av tilbudene gjelder for alle Hagelands hagesentre, men stikker du innom ditt lokale hagesenter, kan du finne lokale tilbud i tillegg. Nyheter, kontaktinformasjon og oversikt over aktiviteter for AFFO Follo og Romerike. På Romerike er det et lokallag på gang.


Ta kontakt om du ønsker å bidra her eller lurer på noe. Vi vet hva som skjer på Romerike. Stor arrangementskalender.


Med passion for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her. Vi er et kontantfritt hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg