mandag 3. september 2018

Gave til baby 6 mnd

Baby-gave med personlig preg. Lag selv med foto og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner. Vi har gaver som passer til alt.


Prøv vår gavegenerator!

De har mange leker fra mnd og oppover som er veldig stimulerende og fine. Hva med en vinterdress? Dette skjønner ikke en gutt på mnd.


Vil du kjøpe gave , så kan du se hva fisher price eller bellino har. Din baby reagerer mer spontant og har mer kontroll over handlingene sine. Konsentrasjonen øker og han begynner også å forstå bedre hva som skjer rundt seg. En liten baby vil neppe skjønne mye av sin første julefeiring.


Men det er en viktig dag for stolte foreldre og andre som er med på feiringen.

Og mange mener at det er selvsagt at minstemann også skal få julegave. Det viktigste er kanskje å huske på å forevige denne første julefeiringen i bilder og video! Når det er sagt, er det jo også slik at alle barn er unike, med sine egne interesser og favorittkarakterer.


Derfor har vi ikke nøyd oss med bare noen få gavetips, men isteden favnet bredt, slik at alle og enhver skal kunne finne noe som passer. Det være seg om du vil ha noe til en baby eller en seksåring. Kjøp heller litt stor størrelse (eks. 3- mnd ) siden nyfødte vokser svært fort etter de første månedene.


Pass på at det er mulig å skifte bleie uten å måtte ta bukse helt av. Leke: Rangle, leker til å bite i eller andre småleker (se aldersangivelse på leken). Spise med: Tutekopp (lekasjefri), tallerken og skål. Mønstret body i myk økologisk bomull til baby. Bodyen er sydd med ekstra myke sømmer og er helmønstret med et morsomt gave - og leketøystrykk.


Den smarte løsningen med ekstra lange vrangborder nederst på ermene som kan brettes ned og en ekstra rad med trykknapper i skrittet gjør at barnet kan vokse en størrelse og beholde samme plagg. Helmønstret topp i myk økologisk bomull til baby. Den har strikk nederst på ermene og en fin kappe nederst.


Toppen har trykknapper bak på den ene skulderen som gjør det enkelt å træ den over hodet. Størrelsesguide baby 0- mnd. Jeg har en liten utfordring har fått meg ny kjæreste (ca. mnd ) å så har han bursdag.


Har dere noe forslag?

På forhånd takk for svar! For å hindre at barnet sparker seg om tull i en for stor pysj, kan et par sokker eller en underbukse utenpå pysjen holde den på plass. Julegavetips til barn Tester og barneutstyr Gave til baby mnd. De trenger ikke tøy, har masse leker og alt av utstyr. Besteste venninna som får baby , så noe må jeg finne på Kom gjerne med tips!


Si Baby Blue Smokk -Mnd. Delikat smokk fra Nuk, til den lille prinsen. Passer flott som gave eller som pynt på bleiekaken.


Vi kommer til og ønske oss gavekort i div klesbutikker, vokser jo så fort ut av klærne, så skal vi ønske oss sånn (trenings)matte hun kan ligge på på gulvet. Ellers så blir det leker da,gyngehest, bøker! Dukkevogn er innkjøpt av besteforeldre som hun skal få på års dagen sin! Gavetips til babyer under ett år og til barselgave til den nyfødte babyen. Kontakt oss Finn din butikk Om oss.


Kapok Baby pude 40xflad - Cocoon læs mere 15kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg