onsdag 5. september 2018

Slim i halsen trening

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? I tillegg så føler jeg att jeg har slim i halsen nærmest konstant (altså daglig) men mengden slim øker altså betydelig når jeg presser kroppen hardt. Hvis du har vedvarende hoste eller hvis du hoster opp slim , kan lungekapasiteten reduseres.


Gastrointestinale symptomer som kvalme, oppkast og diaré resulterer i dehydrering. Rehydrering kroppen kan ta flere dager, så unngå trening inntil symptomene er helt. Slim i halsen - kjerringråd. Alle opplever vi det i større eller mindre grad en eller annen gang.


Noen opplever også å ha slim i halsen over lengre tid. Ofte kommer det i forbindelse med allergi. Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening. Mange opplever å få mye slim i halsen etter å ha spist eller drukket mat, men det er ikke nødvendigvis all mat og drikke man reagerer på. En høy slimproduksjon fører ofte til sjenerende hosting og harking, noe som igjen vil slite på hals-og svelgsystemet.


Det kan komme fra nese, bihuler eller fra bronkien, sier Olav Kåre Refvem, spesialist i lungesykdommer og indremedisin ved LHL-sykehuset i Gardermoen. Har problem med at eg ofte vert veldig tørr i halsen ved trening av litt høg intensitet, og lurer på om noko kan gjerast for å betre dette. Slit ellers litt med slim i halsen og ein del hoste, og mistenker det kan vere ein samanheng. Eg røykar ikkje, og er ellers normalvektig og i normalt god form. Når jeg har hard cardio, som sykling eller løping, så opplever jeg å få slim i halsen.


Er i normal form, trent i snart et år, og trener cardio omtrent hver dag. Dette er værst når jeg er veldig sliten. Det kan bli så ille iblant at jeg kan få problemer med å puste. Hei Jeg er en kvinne på år som meldte meg inn i et treningssenter i januar i år og trener nå 3-ganger i uka.


I hovedsak trener jeg spinning, gjerne med etterfølgende styrkeprogram og stortrives med det. Men det er en ting som plager meg ved høy puls, og det er at jeg begynner å produsere sek. Da løsner slim som ligger i lungene, og det kan føre til hoste. LES OGSÅ: Kan du trene tilbake sprett-puppene? Anstrengelsesutløst astma kan føre til pustebesvær, hoste og slimproduksjon under trening , spesielt dersom man ikke har varmet opp.


Begynner å bli så lei nå. Det har blitt verre og verre, og det plager meg utrolig mye. Det er som en klump av slim som sitter fast nedi halsen , og kribler og er helt ekkel. Det verste er at det blir MYE verre etter at jeg har. Passer du på å drikke før og under trening sånn at du får i deg nok.


Kan dette være årsaken? Eller kommer slimet av noe annet? Slimet i halsen min nå er litt seigere enn dette, da det ofte er nesten blankt som vann under trening.


Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at snørret blir grønt, betyr ikke dette at du trenger antibiotika. En studie utført av Public Health i England viser at prosent av befolkningen tror at antibiotika hjelper hvis snørr og slim i halsen er grønt. Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene. Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Det kommer og gå rlitt, noen dager kjennes det tydeligere enn andre, men det har blitt verre desiste ukene.


Jeg er også plaget med slim i halsen etter enkelte måltider, særlig middag. Ikke ellers, eller kanskje noen ganger ved trening hvis ikke jeg har varmet opp skikkelig. Hadde barne-astma, men ikke plaget nå lenger.


Har også lurt på hva slimet kan komme av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg