onsdag 19. september 2018

Omelett med spinat

Prøv denne varianten i dag! Like godt til frokost og lunsj, som til middag. Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på minutt?


Her er den fylt med spinat , parmesan og et lite dryss pinjekjerner. Omeletten serveres med godt brød.

Hei, kjære Godt-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer. Bruk gjerne middagsrester, eller grønnsaker du har liggende. Ovnsbakt omelett med spinat og ricotta-ost (Frittata di spinaci e ricotta) Hva er egentlig frittata?


Vi kan lage tusenvis ulike typer av frittata, og de fleste oppskriftene vil være svært enkle og resultatet vil bli utmerket. Pisk egg med salt og pepper. Varm oljen i en panne med ”slipp-lett”-belegg, legg i kokte, skivede poteter, og stek dem svakt gylne.


Tilsett hakket hvitløk og til slutt dampet spinat.

Bland smuldret fetaost i eggemassen, hell det over grønnsakene og stek i ca. Press hvitløkfedd med hvitløkspresse og rør inn. Ha over i en ildfast form sammen med baconet. Sett ovnen på 2grader. Italiensk omelett med spinat og parmesan.


Skal du lage en ekstra god omelett skal du også ha i parmesan. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Hva med å lage en deilig omelett til lunsj sammen med både fetaost og spinat ? Uka har begynt å rase av gårde allerede, og etter gårsdagens intervalløkt startet denne uka akkurat som jeg ønsket. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Med et par egg, litt kokt potet fra i går og en liten rest med frisk spinat kan du lage en super omelett.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Vegansk omelett med spinat ,. Det er sunt å kose seg. Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Ingredienser i spansk omelett : Spinat.


Denne grønnsaken er kjent over hele verden for sine forskjellige fordeler.

Blant de mange egenskapene kan spinat bidra til å behandle symptomene på magesår, beskytte mot sykdommer som Alzheimers, forbedre synet og regulere blodtrykket. Server den gjerne som smårett, gjerne saman med ein frisk salat. Lækker omelet med spinat og feta En omelet er en go nem og sund frokost. Her får du en lækker omelet opskrift, som kan varieres, så den passer både til dig, der træner meget og til dig, der træner lidt. Lag en lekker ovnsbakt omelett.


Enkel og lage og perfekt både til selskap og som det lille ekstra i matboksen. Har man egg i huset kan man alltid lage noe godt. En omelett er både enkelt å lage og en favoritt blant store og små.


Egg er både godt og sunt for oss med mye protein og vitaminer. Du kan lage omelett til én eller til mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg