mandag 24. september 2018

Til brudeparret

Til brudeparret

Ord til brudeparet Blogginnleggene mine som handler om ord om har jeg planer. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet , og trenger litt hjelp til teksten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet.


Da tenker vi spesielt på de talene som er fra brudeparets foreldre. Men det er også mer og mer vanlig at brudeparets søsken og venner kanskje reiser seg og ytrer noen gode ord på den store dagen. Kjærligheten eies ikke. De enes om det samme navn og bygger seg et bo, så blir de i hverandres favn De lykkelige to. De pynter hus og eiendom med stas av alle slag, men vet så vel at ikke Rom, ble bygget på en dag.


Og over deres dør skal stå: I godt og ondt vær tro! To blussende ansikt Lyser i lykkens glans Hånd i hånd. Mange gruer seg til å holde tale,men til dem er det bare å si: Gjør talen kort!


Det er ingen som forlanger at du skal holde en lang bryllupstale – tvert imot. Det er vanskelig å gi en konkret pris på dette, for det er avhengig av både relasjon til brudeparet og størrelsen på egen lommebok. Det viktigste bør uansett være at du finner en gave som brudeparet setter pris på, ikke hva den koster, sier Gudrun Røste, markedsansvarlig for Christiania Glasmagasin. Skal skrive et kort til brudeparet vi skal i bryllup til lørdag om noen uker Men det er helt tomt i hodet mitt.


Dette er et helt enkelt bryllupskort uten fortrykt tekst inni KAn noen være så snille og hjelpe meg ? Lykke til som mann og kone! Tro, håp og kjærlighet er viktig. Men størst av alt er kjærligheten. Gratulerer med dagen! Investerte for noen år siden boken Skriv et hyggelig kort.


Til brudeparret

Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet , eller måten feks de møttes på.


Takk for oppmerksomheten og skål for brudeparet ! Bryllupsgaver og gaveidéer til brudeparet. Se presentasjonen av denne talen her. Talen inneholder mange gode historier og lengden er litt over minutter. Når du kjenner brudeparet godt, er det ingenting i veien for å bruke det på kortet! Ta fram personlighetstrekk, eller fortell en morsom historie (ikke velg en upassende en!).


Til brudeparret

Merete roter og Martin rydder, snakk om perfect match! Dere er mitt drømmepar, og jeg gleder meg til å feire sammen med dere i dag. Sitater om kjærlighet og samliv.


Her får du rigtigt gode bryllupsdigte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg