tirsdag 11. september 2018

Seng 90x200 med oppbevaring

Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Se vårt utvalg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Få varene levert hjem. Alltid lave priser og et stort utvalg! Senger til lave priser. Flere av våre enkeltsenger med oppbevaring kan også utvides til dobbeltseng. Her kan du altså ha alt klart for overnatting: oppbevar ekstra sengetøy i skuffen under oppbevaringssengen og utvid sengen enkelt til en seng med plass til to når besøket kommer.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Problemet er at det ikke alltid ser spesielt fint ut. Da har vi på Trademax løsningen for deg!

Her finner du senger med oppbevaring , og vi lover at det er rikelig med plass til alt du kan tenke deg! Finn din nye oppbevaringsplass som er passende men samtidig en rimelig og komfortabel seng ! Nord - rammeseng med smart rom for oppbevaring. En oppbevaringsseng er en perfekt seng for mange ulike typer hjem. Har du lite plass eller trangt soverom, er dette et uvurderlig alternativ hvor du kan lagre sengetøy, håndklær, klær som ikke passer for sesongen eller noe annet.


Comfort seng med oppbevaring 90x2- lys grå Skjærgaard Comfort oppbevaringsseng er basert på vår Comfort Kontinentalseng. Hvis du ønsker bedre utnyttelse av plassen med en 90x2seng , har vi disse sengene med inndygd oppbevaring. Bonnie Dream Rammemadrass M. Her får man et stort oppbevaringsrom under madrassen.


Inkl i prisen er 6cm profilert overmadrass, wenge bein, og selve sengen. Høyden på madrassen på sengen under kan maks være cm. Madrass og sengetøy selges separat. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov.


Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel. Spar opptil på rammesenger her. Kjøp i dag fra Trademax.


Oppbevaringsboksen på hele 3liter (cm) gir deg rikelig med plass til dyner og puter, klær eller barnas leker uten at det går på bekostning av den svært gode liggekomforten.

Hos Bohus får du et stort utvalg av komfortable senger med oppbevaring! Valg av seng med oppbevaring. En seng med oppbevaring kan være den perfekte løsningen for mange mennesker. Noen ganger er det et naturlig valg på grunn av liten plass på soverommet, og andre ganger er det perfekt på barnerommet, slik at alle lekene enkelt kan legges tilbake på plass.


Vi har massevis av fine juniorsenger til de litt større barna, fra gode merker som KidKraft, Hoppekids og Disney Frozen. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger. Kombinert med en matchende sengegavl er en kontinentalseng et behagelig sted hvor du kan lese, se på tv og slappe av.


En god natts søvn er avgjørende for om du våkner uthvilt om morgenen. Hvis kroppen ikke får riktig støtte, er det større risiko for urolig søvn. Riktig valg av seng er med andre ord grunnlaget for god søvn. Få mest mulig ut av soverommet med en loftseng.


Når vi skal innrede rommene til barna våre har vi ofte fokus på at det skal være plass til å leke. Dette krever mye fritt gulvareal, og det skal også være lett å komme til med støvsugeren. Da er det ofte ideelt med en loftseng eller en køyeseng med skrivebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg