mandag 10. september 2018

Besafe solskjerm

Solskjerm Perfekt til ditt 80-Talls Kostyme. Gode Priser og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her.


Besafe solskjerm

Smart solbrilleholder til bilen. Festes enkelt i bilens solskjerm. Med ergonomisk bærehåndtak og integrert solskjerm har babystolen design og brukervennlighet i fokus. Kom inn å velg mellom mange tøffe solskjermer med flotte motiv!


Rimelige priser og rask levering! HTS en innovatør med internasjonalt renommé når det gjelder bakovervendte bilstoler. Gjør din og ditt barns bilreise enda tryggere og roligere. Leveres i 2-pack og med en praktisk oppbevaringspose. BESAFE IZI SOLSKJERM GREY.


Besafe solskjerm

Bli den første til å omtale dette produktet. Komfortabelt for barnet. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Den norske familiebedriften prioriterer sikkerhet foran alt annet, og har de siste årene brukt betydelige ressurser på å utvikle og teste produktene. Kun en solskjerm inngår. Husk å bruke solskjermen!


På denne tiden av året kan solen bli intens, så husk å. Beskytter mot direkte sollys når du reiser i bil. Hva er hovedforskjellen mellom ECE Rog i-Size standarden? Setet har et ergonomisk utformet bærehåndtak, en justerbar 5-punkts sikkerhetssele, en integrert kalesje med innebygd ventilasjon og luksuriøs vattering som gir eksepsjonell komfort og beskyttelse.


BeSafe babystol solskjerm. Alt innen barneutstyr. Kjente merker som Emmaljunga, Besafe , Maxi Cosi, Voksi og mye mer. Kvalitet til rett pris. Trygg handel både i butikk og nettbutikk.


Tinkafu solskjerm passer alle vogner, lett å feste og kan justeres etter hvor solen faller. Passer til single barnevogner og paraplytriller. Skjermen er meget fleksibel, lett å juster, tilpasse og den tar veldig liten plass når den ikke er i bruk. Enkel å løfte ut og inn av bilen eller festes på vognunderstellet.


Zi Go er kompatibel med et bredt utvalg av de meste populære barnevognene. Oppdatert design med elegante, hvite kanter. Stor, integrert solskjerm gir ventilasjon og beskyttelse fra elementene.


Ekstra stor integrert solskjerm beskytter barnets øyne mot sterk sol. Den har ergonomisk design, justerbar nakkestøtte og intergrert solskjerm med ventilasjon. Med ergonomiske bærehåndtak og stor integret solskjerm , er denne babystolen konstruert med stilfull design og god brukervennlighet i fokus.


Zi Modular i-Size-basen kjøpes separat. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg