fredag 21. september 2018

Timetall historie vg3

Timetall historie vg3

Verdenshistorien for hånden – både som magasin og digitalt. Se alle mulighetene dine her og bestill. Gi et magasinabonnement i gave. Velg mellom og utgaver. Læreplan i historie.


Timetall historie vg3

Timetallet er oppgitt i 60-minutters enheter. STUDIEFORBEREDENDE UTDANNINGSPROGRAM. Vg: 1årstimer. Gjennomføring Deltakerne på kurset får god og tradisjonell klasseromsundervisning.


I tillegg til klasseromsundervisningen brukes en digital læringsplattform der lærestoff, oppgaver, nettsider og annen viktig informasjon blir presentert. Undervisningen er intensiv og eksamensrettet. Interiørfaget skal bidra til å dekke behov for innredning og styling av offentlige og private bygninger. Tidslinjer er et populært læreverk for historie i videregående skole.


Innholdet er ordnet etter kapitlene i boken. Start med å velge kapittel i menyen til venstre. Fra kapittelsidene velger du oppgaver og andre nettressurser til kapitlet. Opplæringen gis ved tradisjonell klasseromsundervisning. I tillegg benytter vi læringsplatformen itslearning hvor lærerne legger ut relevant informasjon fra faget, tips og rå samt en del oppgaver som løses underveis.


Informasjon AOF Vestlandet og nettskolen NooA har inngått et samarbeid om å tilby faget som nettstudie. Dette betyr at du kan starte på faget når som helst. Historiefaget på NDLA ønsker å vise sammenhengen mellom disse to områdene. Utdannings- og forskningsdepartementet med hjemmel i lov 17. Det betyr at det legges vekt på arbeid med kilder og kildeoppgaver i alle emner.


Alle tiders historie Påbygging er tilpasset læreplanen og målene for dette kurset. Der læreplanen gjør store hopp i tidslinjene har boken egne oppslag som binder sammen emnene. IBX User NOT ACTIVE. Jeg tar Historie VG(studiespesialiserende) som privatist, og vet at man på videregående skoler (studiespesialiserende) har eldre historie i andre klasse og nyere historie i tredje klasse. Gjelder dette for privatisteksamen også, eller risikerer jeg å komme opp i eldre historie på min VGprivatisteksamen?


At Muhammad skapte et arabisk felleskap både ved å bruke religiøs omvendelse og militære erobringer, at felles ritualer og bønner skapte samhol det at mange arabere avga et hellig løfte om å kjempe for at alle mennesker skal underkaste seg Allah, tanken på rikdommer og jordeiendommer i krigsutbytte, og det at misnøye med tunge skatter gjorde at folk mange steder ønsket nye. Grunnleggende historiekunnskaper er en forutsetning for at elevene skal bli interessert i og glad i historie – og for at de skal kunne arbeide med historiske problemstillinger og se sammenhenger i det samfunnet de lever i. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår ti og den er oppdelt i kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen. Privatist religion og etikk vgLogg inn for å følge dette. Skole og leksehjelp.


Timetall historie vg3

Du kan sjølvsagt ta fleire enn seks programfag om du ønskjer det. Dyra ga melk og kjøtt, men også ull til lettere klær enn de gamle av. Grunnen til at man mente at det var nødvendig med rasjonering av varer etter krigen var at det fortsatt var varemangel.


Med rasjonering ville regjeringen sikre at varene ble noenlunde jevnt fordelt og at landets ressurser ble brukt fornuftig, til husbygging og gjenreisning av næringslivet og ikke til luksusvarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg