tirsdag 11. september 2018

Ikea benkeplate eik olje

Veldig gode priser på Benkeplater i eik hos Bygghjemme. Hvilken plate passer ditt kjøkken? Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. For at du skal få en rask installering og enkelt vedlikehol er benkeplata forhåndsbehandlet med en hard voksolje.


IKEA - EKBACKEN, Benkeplate , lys eikemønstret, laminat, Benkeplater i laminat er svært slitesterke og enkle å vedlikeholde.

Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil. Les om vilkårene i garantiheftet.


Kjøkkenet i den gamle leiligheten hadde benkeplate i bøk fra IKEA oljet med IKEAs oje, ingen problemer. IKEA - SKOGARP, Spesialtilpasset benkeplate , eik , massivt tre, Benkeplate i massivt tre, et slitesterkt materiale som gir kjøkkenet en varm, naturlig følelse. Massivt tre er et slitesterkt naturmateriale som du kan slipe og overflatebehandle ved behov.


Bør ikke brukes i våtrom. Ikke finn på å kjøpe eik benkeplate på Ikea , den er så dårlig at de som.

Har også brukt Dansk Olje på spisebord i heltre eik med godt resultat. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Oljen gjør ikke bare benken penere, men også sterkere - så da er det ingen grunn til ikke å behandle benkeplaten et par ganger i året. Vann, kjøttsaft, deig, melk, grønnsaker - det er ikke småtteri en kjøkkenbenk er i kontakt med daglig.


Olje trekker inn i treverket og beskytter treverket i dybden. Vær klar over at mange rimelige oljer hovedsakelig er basert på linolje, som vil fordampe raskt. En god olje beskytter treverket mot flekker og søl, trekker ned i treverket og forblir der (herder).


Jeg vil anbefale en hvit olje på lyse treslag. Liberonoljen er som nevnt meget bra. Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Jeg bruker den myke siden på en skuresvamp, tømmer olje på den og gnir det ut over bordet. Kjøp Billig Eik Benkeplate. På jobben har vi benkeplate fra ikea , men vet ikke hvilken type det er.


De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er.

Lakk og olje kan derimot gulne, sier Ingvild Aunan,. Victoria i heltre eik fra Ygg lyng behandlet med hvitpigmentert olje. Men jeg ville ikke satt min benkeplate inn med den fordi jeg synes den blir veldig gul på eik. For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik.


Den nye trestjernersoljen i hvit er veldig flott på eik , og er også en ganske bra olje. Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på benkeplatene. Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. Det at du oljer trebenkeplaten, sikrer at den holder seg robust og motstandsdyktig mot flekker og smuss fra den daglige matlagingen.


Derfor er det en svært god ide å jevnlig behandle benkeplaten med olje. Du bør olje trebenkeplaten 1–ganger i året – så får du også en benkeplate som holder seg pen i mange år fremover. Skal du olje en benkeplate ? Se filmen vår som viser hvordan du løser oppgaven trinn for trinn. Oljebeisen helles på og jobbes godt ned i treet.


Etter minutterfjernes all overskytende beis. Husk å lufte godt ut mens du jobber, for beisen inneholder terpentin. Etter timer kan du olje benken i to omganger med hvit olje beregnet for benkeplater.


Morten Foss, daglig leder i Foss Plater, som leverer benkeplater til kjøkkenet, anbefaler å olje benkeplaten regelmessig. Da tåler den vannsøl, du forhindrer misfarging av treet, og platen blir ikke så tørr at den sprekker opp, sier han. Hvor ofte du må olje avhenger av type olje , type treverk og hvordan du bruker.


Se alle våre Epoq benkeplater her: På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg