onsdag 5. september 2018

Lo innboforsikring tv

Dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Forsikringen dekker møblene, TV-en , klærne dine og de aller fleste andre tingene du har. Vi hjelper deg med å flytte innboforsikring du eventuelt har i et annet selskap. Sjekk alltid med NetOnNet først.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Selv om du har to innboforsikringer får du uansett bare én erstatning hvis noe skulle skje.

Betaler du for en innboforsikring i et annet selskap, kan vår samarbeidspartner SpareBank hjelpe deg med å si opp denne. Trykk her for hjelp til å si opp. Norges beste innboforsikring skifter navn.


I over femti år har vi arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til våre medlemmer. Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår. Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt.


Allerede dekket av innboforsikring. Butikkene ønsker å tilby deg en ekstra trygghet med tilleggsforsikringene, men ofte blir det slik at du betaler mer enn du får igjen. Har du hus, må du i tillegg kjøpe en husforsikring.

Samler du innbo- og husforsikringen hos oss, får du én egenandel, ett kontaktpunkt og ett oppgjør ved skade. Er dere flere LO -medlemmer i samme husstand slipper dere egenandel ved skade. Barneforsikring hjelper barnet ditt og familien økonomisk hvis det utenkelige skjer. Du finner informasjon om hvordan melde skade hos Sparebank her. Når en skade har oppstått er det viktig at du melder fra til SpareBank med en gang.


Dette sikrer at du får den hjelpen du trenger så fort som mulig. Ja, innboforsikring omfatter tingene du har i boligen din og ting som er midlertidig utenfor hjemmet ditt. Tingene du har på hytta trenger derfor en egen innboforsikring. Ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler i privatlivet for LO -medlemmer. LO skjønte tidlig at det var viktig med ferie- og fritidstilbud som ga alle arbeidstakere mulighet til rekreasjon, og pleie av familielivet.


Slik ble LOfavør feriereiser til. LO Favør innboforsiring er en del av medlemsskapet ditt i NTL. Forsikringen er en innbo- og løsøreforsikring som omfatter husstandens private eiendeler som møbler, klær m. Typiske uhell dekkes. For mer informasjon og kontakt med de ulike leverandørene i LOfavør, kan du ringe LOfavør Medlemstelefon. Les mer om LOfavør innboforsikring Priser på forsikringer Øvrige medlemsfordeler gjennom LOfavør.


For elever, studenter og lærlinger er det ingen egenandel på innboforsikringen. LO -medlemmer har innboforsikring inkludert i kontingenten og behøver ikke dobbel forsikring.

Innboforsikring : I tillegg må du dekke verdien av ditt innbo. Om et uhell skulle skje og du ikke er dekket, kan dette ha store konsekvenser for. Ditt hjem kan rammes av mer enn vann-, brann- og innbruddskader. En god innboforsikring er avgjørende om skade oppstår. Hva du får som medlem av LO.


Vi har verdens beste arbeidsmiljølov, vil mange si. Men den er en minstelov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg