torsdag 20. september 2018

Norske navn liste

Gratis avbestilling! Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt?

På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Statistikken er oppdatert 23. Du finner en tilsvarende liste hvor plantene er ordnet alfabetisk etter det vitenskapelige navnet ved å klikke her.


Det finnes rett og slett drøssevis med sjeldne navn i deres register. Marie er fortsatt det desidert mest brukte annet fornavn totalt for alle norske kvinner. Den mest brukte guttenavnkombinasjon var i fjor Liam Alexander.


Setningen ble rettet 7. I Liste over kvinnenavn med norsk opprinnelse er kun kvinnenavn med norsk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid.

Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse. Vi gir her en oversikt over skrivemåten for en del historiske navn. Andre forlag er utelatt.


Merk at enkelte forlag for tiden later til å refusere i løpet av minutter, men det er absolutt ikke normalt. Les om endringer og rapporter om norske forlag! Navn vi kanskje først og fremst tenker på som typisk norske , ikke nødvendigvis som gudenavn.


Ask, Balder, Embla, Frøya og Odin er noen av de mest vanlige norrøne navnene som brukes på barn i dag. Disse er det gjerne mer enn barn som får hvert år, sier Utne. Epostadresser til norske aviser. Vi har epostadressen til alle norske aviser vi har listet på denne siden.


Adresselisten består av navn på avisen og epost. Du kan bestille listen her! Her finner du informasjon om Fortellerkunst og alle norske Julekalendere på nettet. Den norske listen er basert på 6. Referanser til NNKFs publikasjoner finner du her. Sider i kategorien Lister over navn Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Navn inspirert av norske og nordiske navn fra middelalderen. Noen ganger ble bare deler av gamle navn brukt ved laging av nye navn.

Det er så lenge siden disse navnene var i bruk at de passer godt igjen nå. Navnene ble da oppfattet som mer moderne. Enkelte innehavere av lisens har reservert seg mot å stå oppført i listen med navn , adresse og postste og i disse tilfellene vil en kun finne kallesignalet. Grunnen til dette avviket er fem synonyme navn , og at forhenværende familier har blitt degradert til delgrupper av større familier. Oversikten består av 1navn på 1familier.


En alfabetisk oversikt over samtlige 4plantefamilier (ikke bare de med norsk navn ) finnes i listen over plantefamilier. Nye navn Disse listene inneholder navn som er laget på bakgrunn av reelle, norske navn i bruk. Norske blomster etter farge.


Bestem art etter farge Bilder Blomstringstid Biotoper Fylkesblomster Kjøttetende planter Latinske navn Matplanter Mobil versjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg