onsdag 12. september 2018

Grilldress 80 tallet

Grilldress er det geniale, norske ordet for joggedressen, eller treningsdressen, som de fleste brukte til de fleste anledninger på tallet. Vel, kanskje de fleste anledninger minus trening. Et talls kostyme som de færreste andre.


Typisk tallet klær. Ingen anledning var for stor eller formell, og ingen for liten.

Skal du på -tallsfest? Da er en grilldress midt i blinken! Du blir ikke mer harry og klar for fest enn i en ordentlig grilldress. Du kan også kombinere grilldressen med festlige tilbehør, så skaper du et helt unikt kostyme. Her finner du garantert en grilldress som faller i smak.


Skru tiden tilbake til - tallet der blant andre Tom Cruise, Eddie Murphy og Patrick Swayze i Dirty Dancing var de største stjernene. Sett på Abba og Bananarama og kom i ordentlig -tallsstemning mens du finner det perfekte kostymet.

Ta en titt på våre -talls klær og bli inspirert! Mange er derfor glade for at moten i dag ikke er like spesiell som tiåret da neonfargede klær og netting var helt innenfor god smak. Det er likevel det som gjør det ekstra morsomt å kle seg opp i klær fra - tallet. En fantastisk -talls inspirert grilldress , eller treningsdress om du vil - i klare og fine rosa og neongul farger. Spesielt mye mer -tall enn dette kostymet er det vanskelig å få til.


Her er du ikke bare fra - tallet , her er du like trendy som Bobbysocks når de var på campingtur. I grilldress -kostymet følger det med bukse og genser, men husk at du får kjøpt masse -tallstilbehør. Det hadde nemlig også grilldressen!


Alle som ikke gikk i punk, gikk på fritiden rundt i treningsdress. Det var også plagget man sverget til når man skulle på ferie, og da så klart matchende grilldresser til hele familien. Blir ikke mer -talls enn dette!


Retro -talls grilldress -kostyme i rødt, bestående av jakke og bukse. Tingen med - tallet er at det egentlig aldri sluttet å være trendy. I dag for eksempel er - tallet nostalgisk inspirasjon bak flere filmer og tv-serier og det gjør at å gå for en -talls look alltid er et like aktuelt og relevant valg.


Denne grilldressen fra - tallet som inneholder den legendariske jakken og buksene er derfor helt genial om du skal på party med -talls tema.

Fantastisk på fest, i noen virkelig deilige farger. Enten du er inspirert av den populære serien Stranger Things eller bare digger - tallet , her finner du kostymer, tilbehør og diverse klær. Kle deg ut til halloween, -talls temafest eller karneval.


Tren som de gjorde på - tallet iført denne fargeglade treningsdress-karnevalsdrakten. De kraftige, lysende fargene gir deg en autentisk -tallslook. Vi har både kostymer og passene tilbehør! Perfekt til -tallsfesten!


Treningsdress Lysblå Karnevalsdrakt inkluderer en lyseblå jakke med hvit glidelås og mønster i rosa og lilla farger, samt ett par matchende bukser. Fargerike øyenskygger er et varmerke fra - tallet. Knæsje farger var både populære og vanlige til hverdags.


En virkelig LEKKER grilldress fra det glade - tallet ! Med en -talls grilldress som dette kan det ikke bli feil. Dessuten er det nok snart på moten igjen å se sånn som dette, så da kan du jo komme alle i forkjøpet, og bruke det som et hverdagsoutfit også :) Bare husk å ta bilder, og send oss dokumentasjon :p80-talls kostymet inneholder buksen og jakken. Herlige - tallet ! Dette tiåret er fullt av knæsje farger, glitter og glam, og svære hårfrisyre. Glam-rockerne hadde en viktig posisjon på - tallet , og frisyrene deres kan man virkelig bli imponert av – puddelhåret har for mange blitt selve symbolet på - tallet. Kvinnene på - tallet brukte ofte sterk, fargerik sminke og store smykker.


Dette matchet resten av antrekket, som var. Morsom, klassisk og superstygg talls mønstret grilldress ! Akkuratt som det var på den tiden! Oppgi ønsket størrelse i kommentarfeltet ved bestilling av varen.


FestFabrikken Drift AS. Curt Adeler Stredet 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg