onsdag 12. september 2018

Barnevogn test 2018

De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger.


Se barnevognene som er best i test! Kjøp barnevogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Best-i- test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner. En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Artikkelen har også en del tips og triks til hvordan du bruker barnevogn i kombinasjon med treningsøktene dine. Se artikkelen gratis på avisens hjemmeside. Barnevogn er et viktig innkjøp, men det er ikke lett å finne den beste vognen.


Ny eller brukt, her får du oversikt over tester av barnevogner. Man får knapt mer eller bedre duovogn for prisen, og vi kårer derfor Britax Smile – akkurat som forgjengeren Brio Smile – til best i test. Gå gjerne i flere butikker og lytt til selgernes argumenter, og undersøk vognen med tanke på funksjoner og detaljer.


Husk at det finnes et betydelig bruktmarked for etablerte merker, så det finnes gode muligheter for å få tilbake ihvertfall en del av investeringen i en litt dyrere vogn.

Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Velkommen til tidenes største test av barnevogner! I denne testen har vi samlet erfaringer fra flere hundre brukere.


Ved å samle evalueringer fra brukere som har hatt de aktuelle vognene i flere år får vi et grundigere vurderingsgrunnlag enn i en vanlig test. I nedenstående sektion finder du de barnevogne der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række ekspert tests og viser dig her alle de bedste modeller, ifølge eksperterne. Duovognens separate ligge- og sittedel, gjør det mulig å bruke vognen allerede fra barnet er nyfødt. Når barnet er stort nok til å kunne sitte oppreist på egenhån kan du enkelt ta av liggedelen og klikke fast sittedelen.


Så har du en praktisk sportsvogn, som kan brukes helt frem til det ikke lenger er et behov for barnevogn. Den beskrives som en god allround vogn som er stabil og robust. I denne samletesten er det tatt med tester av flere typer barnevogner, blant annet joggevogner og byvogner. Slik kan du lettest se hvilke vogner som er de beste på markedet i flere kategorier. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør!


Skal barnet sove mye ute? Da er det lurt å kjøpe en barnevogn som ikke har liggedelen for lavt nede mot bakken, der det er kaldt. Bagen bør dessuten være romslig slik at det er god plass til en vognpose eller dyne. Vanntett kalesje er helt nødvendig!


Kombivogn Kombi- og duovogner vokser med barnet, og kan brukes så lenge barnet trenger vogn. I denne barnevogn test får du et rigtig godt indblik i, hvilke modeller, der er dine penge vær hvilke modeller, der lever op til den europæiske standard og derfor vil du med garanti også kunne finde en passende model, der lever op til dine krav.

Elegance er en klassisk barnevogn fra Silver Cross med ett utseende som har vær mer eller mindre uendret i flere tiår, men sikkerhetsdetaljer og komfort er alikevel up-to-date. Har myke puter på selen og myk vattert madrass. Madrassbeskyttelse som gir bra ventilasjon.


Lufthjul med bilventil på innerslange. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Så fort det er i boks, er det egentlig bare å lete seg frem i vårt store sortiment, til det du er ute etter. Og vi tør faktisk så å si garantere at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt barn, vi har virkelig alt!


Hvilke barnevogne har fejl og mangler, og hvilke indeholder uønsket kemi? Det ser vi nærmere på i magasinet Forbrugerrådet Tænk, hvor du også kan læse testen og finde andre spændende detaljer. Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.


Den skal bruges i lang ti og det er derfor vigtigt at den lever op til din families behov. Vi gir deg oversikten over beste barnevogn og barnevognspakke fra kjente merker, og hvor du kan få kjøpt dem billigst. Meld deg opp til prisvarling og få beskjed når det er salg.


Prisguiden - den enkleste starten på et godt kjøp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg