torsdag 13. september 2018

Rammer til bilder

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Velkommen på besøk! Rammer til bildene dine.

Motivet på bildet passer perfekt inn i svarte rammer med brede lister. Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Det er vi stolte av og veldig glade for. Beskytt bildet fra sollys med UV-resistent glass.

Få ekspertråd om å velge riktig ramme. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Til dekorering av veggene kan du bruke alle typer bilder , rammer , plakater og fotografier. Kjøp ferdig innrammede plakater og bilder eller lag dine egne. Kjøp fine rammer i den stilen du liker og lag fine komposisjoner med egne fotografier eller bilder.


Match med tapetet og øvrige farger i rommet. Dermed er det enklere for deg å ta stilling til hvilken ramme som passer til nettopp ditt bilde. En flott ramme ramme setter prikken over i’en for et vakkert bilde Men noen bilder er uttrykksfulle og vakre i seg selv, så da ville det jo være synd å ramme dem inn. Utforsk bilder og rammer i ulike motiver på Stilhuset. Rask levering i hele Norge.


Til dine forstørrelser tilbyr vi to elegante trerammer i ayous eller rødgran. Du kan velge mellom den rustikke modellen ”Home” eller den mer moderne ”Style”. Treet er syrebehandlet og lakkert.


Vi har mye flott på nille. Med flotte fargemuligheter og fire forskjellige storformater kan du designe rammer til dine bilder fullstendig etter dine egne ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg