onsdag 12. september 2018

Ekstremt dårlige vitser

Ser at de dårligst vitsene har en tendens til å komme sent på natt. Dermed venter jeg noen ekstremt dårlige vitser i natt også. Her snakker vi Sahara-tørre vitser.


Tørre vitser har en egen sjarm. Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn!

To tomater satt i et tre. Så datt den ene ne men det gjorde ingen ting, for der var ingen traktor. Nå som jeg trodde jeg var den eneste som hadde noen ekstremt dårlige vitser Så får komme med enda noen flere jeg da.


Det var en gang to appelsiner som gikk over en brua, så datt den ene nedi og ropte på hjelp. Vitser av det tørre slaget. Trending Hot Delinger 5. Dårlige jokes er en term der bruges om jokes som oftest har en plat, grov eller indlysende pointe – I modsætning til hvad man skulle tro, er en dårlig joke ofte en der får folk til at trække på smilebåndet, hvorfor at navnet dårlige.


En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.

Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Flere tusen vitser. Mange av disse er morsomt tørre vitser. Skulle tro man var i ørkenen.


På utkikk etter en ekstremt tørr vits? Dårlige vitser er ikke nødvendigvis dårlig laget, men ofte får man reaksjonen ”daaah”! Når man forteller dem.


Det kan være ekstremt tørre og dårlige vitser blir vel først og fremst dårlige på grunn av hvilket publikum man treffer. Ser du etter dårlige vitser ? Da har du kommet til riktig sted. Hva sa den ene ledningen til den andre? Vi håper du liker de! For en spennende dag.


Hva er likheten mellom en sitron og en pære? Begge er sure, untatt pæren. Create New Account. Hvorfor er spøkelser så dårlige til å lyge? Sykt dårlige vitser !

På den enorme teknologimessa så vi ikke snurten av FNs bærekraftsmål noe stedbr. Mer galskap fra det norske teamet bak Manual Samuel. Podkast: Fargebilder er mer enn det vi ser på skjermen og i avisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg