onsdag 5. september 2018

Fransk bulldog valp

Fransk bulldog valp

Den offisielle rasestandarden til fransk bulldog finner vi i Frankrike, men det er mange som vil påberope seg opphavet av rasen. Det sies at indianerne i Peru hadde en hund svært lik dagens rasestandar de kalte den Chincha bulldog. Land som Spania og England bør også nevnes blant de land som mener de er opphavet av rasen.


Navn: Carina Martinsen og Trond Fredriksen. Les hele teksten før du vurderer å ta kontakt. Hun er livlig liten klovn og godt vandt til lyder, uredd bråk og er godt vandt til andre hunder. Dette er en energisk og sta rase som liker aktivitet og være med på ting.


Den trenger endel trening, ikke bare mosjon. Det velges hjem som best kan tilby den tiden og aktiviteten de trenger. Derfor er den en svært populær hunderase.


Fransk bulldog er avlet som en familiehund. Men den er utsatt for noen helsutfordringer og adferdsmessige særpreg som hundeeiere er nødt til å kjenne til, hvis de vil sikre hunden et langt liv. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Tänk på att Svenska Kennelklubbens (Köpahund.se) regler för valphänvisning kan skilja sig från rasklubben, se länk nedan. Vi har ingen egentlig venteliste, men vi legger til side kontakter vi får gjennom hele året som vi føler kan blir gode bulldog -eiere. Vi lover altså ingen valp før vi har et friskt og levedyktig kull i valpekassa. En fransk bulldog er tilfreds uansett hvor den bor.


Denne rasen er egnet for bylivet, fordi det er ikke behov for en stor hage. En løpetur er ikke noe for denne hunden, men den er alltid med på en rask gåtur. Den franske bulldogen trenger ikke mye mat, og den korte pelsen er lett å holde ren. Det er viktig å vaske rynkene i ansiktet. Oppdretterne har som regel lister med gode valpekjøpere klare selv før valpene blir født.


Ja, de kan være sta, men det er jo ikke akkurat verdens største problem. Jeg opplever dem som stabile og trivelige, små hunder. Hundrevis av forskjellige restauranter. Bestill Take Away her. Eleven is beauty– 30.


Fransk bulldog valp

Nyheter hver hverdag innen K-Beauty og fra klassiske varemerker. Samma år erkände den Franska Kennelklubben fransk bulldogg som ras. Den är en utpräglad sällskapshund.


Allergier och hudbesvär är hälsoproblem som är vanligt förekommande hos den franska bulldoggen. Gjennomsnittlig pris for en fransk bulldog på ca kr 30inkludert mva. Franske Bulldog -blandinger av valper , med en fransk bulldogforelder og en annen lengre nosedforelder, kan potensielt gi deg de egenskapene du leter etter uten de alvorlige helseproblemene. Den klassifiseres av FCI som en selskapshund.


Fransk bulldog valp

Han er veldig rolig og snill både med barn og våksne og med andre dyr. Rasen har stående ører Kort hale. Som forvert må du være snill, ha erfaring med hunder, og like å gå på tur. Mor er av fargen fawn, hun har en flott rød farge.


Etter ultralyd vises det valper. Den tåler derfor ikke kulde, sterk varme og høy fuktighet, og er ikke egnet til å bo ute. Den kan raskt få pusteproblemer, og bør for eksempel ikke fly.


Ifølge er det en rekke flyselskaper som ikke tillater franske bulldoger å fly, fordi flere hunder av denne typen dessverre har omkommet i luften. Gratis frakt fra 6kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg