tirsdag 4. september 2018

Bofin trondheim kommune

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Boligtilskudd til tilpasning av bolig.


Dersom du har behov for å tilpasse boligen din slik at den blir egnet å bo i lengst mulig, så kan du søke om boligtilskudd til.

Saksbehandlingstiden (ventetiden) er fra cirka 2-uker. Kommunale avgifter 4. Vi har ulike typer boliger. Her finner du informasjon om våre tjenester.


Søk om lån av kommunalt lokale eller idrettsanlegg. Frivillige organisasjoner, idrettsklubber og andre aktører kan låne lokaler i skoler, barnehager, helsesentre, kulturlokaler og idrettsanlegg. Vi kan tilby deg gode læreplasser med engasjerte veiledere, kursdager og andre samlinger, lønn under utdanning og mulighet for praksis i utlandet i flere ulike yrkesfag.


Vi ønsker å ha deg som kollega når du er ferdig med fagbrevet.

Hvis dette ikke er mulig, kontakt Personaltjenesten. Fyll ut nødvendig informasjon for å motta et engangspassord. Engangspassordet vil bli sendt innen kort tid og vil utløpe etter minutter. Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse.


Søkefunksjonen viser kunngjøringer for den spesifikke kommunen eller det fylket som du velger under Fylker og kommuner. Inkluderer du derimot overliggende regioner søker du på kunngjøringer i kommunen du velger samt fylket kommunen ligger i. Resultatet viser da også kunngjøringer som har blitt publisert landsdekkende. Er dette ditt firma? De økonomiske rammene for tilskuddene følger av bystyrets årlige budsjettvedtak. For informasjon om de ulike tilskuddordningene og søknadsfrister se oversikt.


For å søke om tilskudd og levere rapport må du logge deg inn i Tilskuddsbasen. Tjenester tilgjengelig via innlogging med lånekort: Mine lån og bestillinger. Min side - biblioteket.


Det kan forekomme endringer. Når du har logget deg inn, kommer det opp en boks der du må velge et telefonnummer. Trondheim Parkering AS. Vi oppfordrer eiere av kjøretøy som står parkert i boliggater til å ikke parkere i gata når feiebilen kommer.


Dette er en kortvarig ulempe som kommer byens innbyggere til gode.

Den moderne kommunen har imidlertid røtter tilbake til eldre styreformer i bysamfunnet. Ordføreren har ellers møterett i alle kommunale organer. Stemme ved fylkestingsvalget.


Faktafredag - Skatteinngang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg