fredag 14. september 2018

Omelett middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Prøv denne varianten i dag! Like god til frokost, som til middag. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter.

Se våre spennende oppskrifter her. Godt brød og en større salat er perfekt tilbehør dersom du serverer omeletten som middag. Tips: For en perfekt omelett kan du sette hele pannen inn i stekeovnen på ca 2grader til toppen har satt seg og er gylden. Pass bare på at håndtaket tåler varmen.


Omelett med ost og skinke er en klassiker. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Spis omelett som rask middag , varm kveldsmat eller ekstra god nistemat.

Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Lurer du på hva du skal ha til middag til uken? Vi har satt sammen en smakfull og god ukesmeny til deg.


Spansk omelett med grønnsaker og smeltet ost. En typisk middag som er fin å bruke opp rester i. Ikkje minst ein typisk middag som fint kan klargjerast kvelden i forvegen. Legg alt i formen (utenom avokado og eggeblanding) og ha dette over formen rett før steiking.


Dersom du lager omelett på en onsdag og du har igjen middagsrester fra mandag og tirsdag, kan du fint lage små porsjonsomeletter hvor du bruker disse restene. En kan med litt kreativitet oppleve nye smaker hver eneste gang! Du trenger egg og vann, - og eventuelt litt salt og pepper. Lag en lekker ovnsbakt omelett. Enkel og lage og perfekt både til selskap og som det lille ekstra i matboksen.


Har man egg i huset kan man alltid lage noe godt. En omelett er både enkelt å lage og en favoritt blant store og små. Du kan lage omelett til én eller til mange.


Egg er både godt og sunt for oss med mye protein og vitaminer.

Men omelett er ikke bare den tradisjonelle varianten som stekes i stekepannnen. Den kan lages både i ovnen eller i muffinsformer. Dermed passer den også til middag , dersom du ønsker å lage noe kjapt. Her får du våre tre favoritter! Denne enkle omeletten er like god varm som kald.


Server gjerne med en salat til, eller på brød som her. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Gör en saftig omelett till middag ! Lägg i skinka, ost, ruccola eller något som finns hemma i kylen så har du snart middagen på bordet.


Tilbehør: skiver rugbrød Slik lager du omelett. Snitt spisskål, vårløk og. En herlig og mettende omelett med potet, løk, skinke og erter. Potetskivene gjør at den kan minne om en spansk tortilla, bare at den er mye enklere og mer lettvint - og dermed perfekt for studenter eller folk i farta. Dette blir en skikkelig stor og god eggepanne, så den varer i flere dager hvis du er alene.


Du må knuse noen egg for å lage omelett. Og så må du piske og steke. Om man skal bruke sterk eller svak varme - det krangles det voldsomt om. Det er i grunnen det hele.


Jeg varierer omelettene mye og lager alt fra omelett -wraps til større ovnsbakte fritattas! De fleste tenker kanskje på frokost, når de tenker på omelett , men du kan fint lage omelett til middag. En klassisk bondeomelett er tykk og go gjerne fylt med poteter og purreløk om du vil servere den som middag , sier Peder Trysnes.


Tips: Dette er en typisk resteomelett, her er det bare å tilsette det man har av rester fra uken som er gått. Varm omelett er alltid en suksess til lunsj eller som en lett middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg