mandag 24. september 2018

Hva lønner seg å kjøpe i sverige 2019

Vi gikk på Kiwi og fant et produkt som var tilsvarende som varen kjøpt i Sverige. Der størrelsen på produktene var ulik tok vi å regnet om prisen på det norske produktet til å være lik det. Her kan du se hvor mye du kan spare på å kjøpe en del varer i Sverige.


Tollkalkulator Kalkulatoren regner ut hva du må betale med forenklet tollbehandling. Smuglerkalkulator Kalkulatoren beregner hva du får i bøter, innenfor rammen av forenklede forelegg, ved å ta inn mer enn kvoten tillater.

Det er nemlig ikke alt det lønner seg å handle i Sverige. I dag fikk vi tips fra rutinerte harryhandlere om hva det lønner seg å putte i handlekurven i Sverige. Se hva som er billig og hva du bør vite om du skal handle i Sverige i påska.


KLAR FOR SVENSKEHANDEL? Vi gir deg tips til hva det lønner seg å kjøpe akkurat nå - og tipser om alkoholen du kan ha med deg i ubegrensede mengder - bare du holder deg innenfor beløpsgrensene. Men i motsetning til mange av oss, fyller hun ikke opp de svenske handleposene ukritisk – Silje vet alltid hva det lønner seg å kjøpe i Sverige.


Når vi stikker over svenskegrensen for å handle vanlige forbruksvarer så er det ikke alt som lønner seg å kjøpe. Det finnes varesorter som er mer kostbar i Sverige enn i Norge.

Også medberegnet valutaforskjell. Mange antar at det ikke lønner seg å reise til Sverige for å handle – bilturen og bompengene må man jo ikke glemme. Men å regne på utgiftene er jo ikke all verdens vanskelig. Dersom jeg kun regner med bompenger og drivstoff, ligger utgiften på 3kroner.


Skal du på handletur til Sverige ? Nå lønner det seg å reise på. I Sverige koster Sun Lolly-saftis omtrent halvparten av hva den gjør i. For å finne ut av hvilke matvarer du sparer mest på å handle i Sverige , reiste Nettavisen til shoppingdestinasjon nummer én blant de ivrigste svenskehandlerne - Nordby shoppingsenter i. Hva som lønner seg å handle i Sverige kommer først og fremst an på hva du liker og hva du bruker å handle i Norge. Man sparer ikke mye på å handle ting som du ikke har brukt for eller liker.


Bleier er imidlertid et produkt som er unormalt billig i Norge, og noe som sjeldent lønner seg å kjøpe i Sverige eller utlandet forøvrig. På Nordby senteret, som er veldig likt et tradisjonelt norsk kjøpesenter, så er det lite penger å spare på kjøp av klær og fritidsprodukter. Lønner det seg å kjøpe det dyre drivstoffet?


Er du usikker på om det lønner seg å fylle dyrere bensin eller diesel fordi det inneholder mirakelstoffer for motoren din? Da deler du skepsisen med en av landets største eksperter på feltet. Kristin sørdal lønner det sandnes myk salg seg å handle dagligvarer i sverige ?

Dette bør du kjøpe med deg hjem til Norge. Til slutt regner kalkulatoren ut hvor mye du totalt har betalt for varene i Sverige og i Norge, og hva den totale besparelsen er. Nederst kan du også legge inn transportkostnader, hvis du ønsker å ta hensyn til dette.


Om du skal ta med disse kostnadene er en definisjonssak. Tar du det som en tur, er det naturlig å ikke legge inn dette. Jeg vet at kjøttdeig og kyllingfilét pluss alkohol og smågodt er billigere i Sverige , men hva annet lønner det seg å kjøpe ? Har hørt at vaskemidler er billigere i sverige , men kan det kanskje lønne seg å kjøpe vaskemidler, lyspærer og dopapir på feks Norengros?


Hva lønner seg å kjøpe i NY? Ferie og reise: Er en jente på 18år som reiser til USA i slutten av mars. Jeg har litt av en kartleggingsjobb.


Lurte bare på om det er noen spesielle ting jeg bør kjøpe i USA som er billigere der enn her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg